Logo OKSV

KlikSport: 'Ulysses doet goede zaken'

16 mei 2011

MEGEN - Ulysses tegen De Rakt eindigde vandaag in 1-0 in het voordeel van de Megenaars. Zij doen hiermee goede zaken in de nacompetitie. Ondanks de nederlaag liggen er voor De Rakt ook nog kansen. De ploeg die tweede wordt in de groep met Maaskantse Boys gaat namelijk door naar een volgende poule waarin ook nog een promotieplaats behaald kan worden.

In Megen was de ploeg uit Uden de bovenliggende partij in een wedstrijd waarbij de thuisploeg vooral de vroege voorsprong verdedigde. In de beginfase brak een speler van Ulysses over rechts door waarbij de laatste man omspeeld werd. De aanval werd daarop goed uitgespeeld en beheerst afgerond. Hierna was het vooral tegenhouden voor de Megenaars die De Rakt het spel lieten maken. De Udenaren zetten hoge druk op de zestienmeter van de tegenstander, maar wisten dit niet om te zetten in uitgespeelde kansen. Zij kwamen kort voor rust nog wel tot scoren uit een corner, maar deze treffer werd om discutabele redenen afgekeurd. Er zou geduwd zijn in het doelgebied.

Laatste kans
Donderdag treft De Rakt Maaskantse Boys. Hierin is de Udense club verplicht te winnen om zicht te houden op promotie. Bij verlies of gelijkspel is het seizoen voor hen over en komen zij volgend jaar wederom uit in de zesde klasse.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps