Logo OKSV

KlikSport: 'Manders: 'OKSV scoort te weinig''

31 mrt 2011

OVERLANGEL - OKSV werd voor aanvang van het seizoen gezien als outsider in de 6e klasse F. Voor de winterstop ging het ook redelijk goed met het elftal van trainer Dirk-Jan Manders, in de tweede competitiehelft valt het tegen qua resultaten. "Als je reŽel bent, spelen we dit seizoen nergens meer voor."

OKSV won na de winterstop pas een keer en speelde een keer gelijk. Dat gelijkspel was tegen koploper WHV. Manders: "Dat was de beste ploeg die ik tot nu toe heb gezien. Maar we hebben ze vaak van de goal af kunnen houden." Dat de resultaten tegenvallen, ligt volgens de oefenmeester niet aan de inzet. "Qua beleving en inzet is er niets mis. Ook qua voetbal niet. Tegen Boerdonk bijvoorbeeld hadden we pech. We scoren ook te weinig. Vorig seizoen raakten we bijvoorbeeld Paul Sweep kwijt en het is lastig die te vervangen. Al doen de jonge jongens het goed bij ons."

Eerste nederlaag
Afgelopen zondag werd Irene met 2-0 verslagen. "Een goede afspiegeling van het veldspel", aldus Manders. De tegenstander komende zondag is Maaskantse Boys, dat tegen FC De Rakt voor het eerst onderuit ging: 4-2. Die verliespartij hoeft niet per se positief te zijn, denkt Manders. "Ze zijn gebrand om te winnen en zo mee te blijven doen om het kampioenschap. Wij kunnen vrij voetballen en ik zie zeker kansen om te winnen. In deze klasse kan iedereen van iedereen winnen. Ik zal de spelers ook vertellen dat Maaskantse Boys door de nederlaag wat kwetsbaarder is geworden. Het zal een pittige pot worden."

Programma 6e klasse F:
-VCO - WHV
-OKSV - Maaskantse B.
-Boerdonk - Ulysses

Stand 6e klasse F:
1. WHV 14 36
2. FC de Rakt 16 33
3. Maaskantse B. 13 30
4. Ulysses 14 28
5. Boerdonk 14 24
6. OKSV 14 19
7. Macharen 15 14
8. Achilles Reek 14 11
9. VCO 14 10
10. Irene 16 8
11. SCV'58 14 7

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps