Logo OKSV

KlikSport: 'Bas Boere: 'We zijn realistisch''

17 mrt 2011

MAREN-KESSEL - Maaskantse Boys blijft dit seizoen een aangename verrassing in de 6e klasse F. Daar waar de laatste jaren de club een anonieme rol speelde, knokt het dit seizoen om de titel. Trainer Bas Boere beseft dat er rekening met zijn ploeg wordt gehouden. "Je moet er niet voor weglopen."

Afgelopen zondag stelde Maaskantse Boys teleur tegen Boerdonk: 0-0. Boere: "Voetballend waren we gelijk aan elkaar, het was een terechte uitslag. We misten onze voorhoede vanwege schorsingen, al hebben de vervangers het zeker niet slecht gedaan. Het is wel teleurstellend dat we punten laten liggen, maar we raken niet in paniek. Het is pas ons derde gelijke spel dit seizoen." Zondag krijgt Maaskantse Boys de kans op sportieve revanche als Macharen in Maren-Kessel langskomt. "We hebben het altijd moeilijk tegen Macharen. En het werkt bovendien zo dat ploegen altijd van de titelkandidaat willen winnen. Ploegen als WHV en FC De Rakt spelen met de intentie om te winnen, andere elftallen graven zich eerder in. Maar als je kampioen wil worden, moet je alle teams pakken. De wedstrijden onderling gaan waarschijnlijk het verschil maken in deze klasse. Er zijn vanuit onderin weinig verrassingen geweest, hopelijk gebeurt dat niet tegen ons."

Realistisch
Winst tegen Macharen is belangrijk in de strijd om de titel. Boere beseft dat de druk bij zijn team is toegenomen. "De tweede plaats is voor ons al geweldig, Maar gezien de stand zijn we titelkandidaat en daar lopen we niet voor weg. Dit jaar willen we het team neerzetten en we zien wel waar het schip strandt. We zijn realistisch, als we de titel niet pakken is er nog niets aan de hand. WHV heeft ook goede papieren. En dat is geen zesde klasse-ploeg of club. Promotie is een must voor hun."

Programma 6e klasse F:
-Boerdonk - OKSV
-Ulysses - VCO
-SCV'58 - FC de Rakt
-Maaskantse B. - Macharen
-Irene - Achilles Reek

Stand 6e klasse F:
1. WHV 13 33
2. Maaskantse B. 11 27
3. FC de Rakt 14 27
4. Ulysses 13 25
5. Boerdonk 12 18
6. OKSV 12 16
7. Macharen 13 14
8. Achilles Reek 12 11
9. VCO 12 10
10. Irene 14 5
11. SCV'58 12 4

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps