Logo OKSV

KlikSport: '6F: De Rakt laat spanning toenemen'

13 feb 2011

LOOSBROEK - Spannend was het al in de 6e klasse F, maar FC De Rakt heeft de spanning bovenin nog meer doen toenemen. De Udenaren hielden koploper WHV op 2-2 en deden daarmee Maaskantse Boys een plezier.

Martijn van Pinxteren zei vrijdag op Kliksport al dat zijn ploeg voor de winst ging. WHV was gezien de ranglijst ook verplicht om drie punten in huis te houden, maar FC De Rakt liet zien niet voor niets de derde plaats op de ranglijst te bekleden. Na 90 minuten stond er een 2-2 eindstand op de borden. WHV blijft koploper, maar het gat met Maaskantse Boys is drie punten. De formatie uit Maren-Kessel heeft nog een wedstrijd in te halen, dus de titelstrijd is volledig open. Maaskantse Boys maakt zondagmiddag in ieder geval geen fout. VCO had hoop op een stuntje, maar ging met een 3-1 nederlaag naar huis.

Verrassing
Boerdonk meldt zich verrassend in de strijd om de vierde plaats. Door een 3-0 overwinning op Irene klimt de ploeg naar de vijfde plaats. Het gat met nummer vier Ulysses is drie punten met nog een wedstrijd in te halen. De Megenaren deden het slecht. Tegen SCV'58 eindigde het matige duel in een 0-0 gelijkspel. De hekkensluiter is daardoor uit de minpunten en staat op 'nul uit tien'.

Uitslagen 6e klasse F:
-Ulysses - SCV'58 0 - 0
-Maaskantse B. - VCO 3 - 1
-Boerdonk - Irene 3 - 0
-Macharen - Achilles Reek 1 - 2
-WHV - FC de Rakt 2 - 2

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps