Logo OKSV

Geef je nog op voor de Quizavond OKSV 2010

09 dec 2010

Op vrijdagavond 17 december organiseert de supportersvereniging van OKSV voor de 12e keer de jaarlijkse quizavond in de Petjesbar. In navolging van het vorige jaar hebben we ervoor gekozen om het geheel een luchtig karakter te geven. Dat betekent: variatie, voor ieder wat wils en een hoop plezier en ontspanning.

Het is in ieder geval onze bedoeling om de zaal weer voor OKSV mensen te krijgen, maar natuurlijk is iedereen welkom die OKSV een warm hart toedraagt en houdt van een avondje plezier. Speciaal welkom natuurlijk voor de supporters van Herpinia!!!!

Een team mag uit 3 of 4 personen bestaan, je kunt je ook alleen opgeven dan zorgen wij ervoor dat je bij een team wordt ingedeeld. Dus laat het geen belemmering zijn om mee te doen wanneer je geen compleet team kunt samenstellen.

Deelname geldt vanaf 16 jaar en is voor de leden van de supportersvereniging natuurlijk gratis, niet leden betalen 2,--. Opgave is mogelijk via de site van OKSV http://www.oksv.nl en bij Paul van de Burgt 06-10054023. Geef je zo spoedig mogelijk op maar in ieder geval vr 15 december.

Wij hopen de zaal weer gezellig vol te krijgen. Tot vrijdag 17 december om 20.00 uur in de Petjesbar!!!!!

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps