Logo OKSV

KlikSport: 'Ulysses gaat stabiele vijfdeklasser worden'

05 nov 2010

MEGEN - "We willen graag met Ulysses deelnemen aan de nacompetitie. Dat is een mooie ervaring voor de spelers." Ulysses-trainer Harm van Uden heeft volop ambities met de Megense vijfdeklasser.

WHV was afgelopen zondag met 0-4 te sterk in Megen. Geen schande vindt Van Uden. "WHV is de absolute titelfavoriet in deze klasse. We hebben goed partij geboden, maar ze waren iets slimmer en ervarener dan ons." WHV ziet hij als titelkandidaat nummer één. Zondag komt medekoploper Maaskantse Boys naar Megen. "Bas Boere heeft het er knap neergezet. Maaskantse Boys doet het fantastisch, zeker gezien de laatste jaren. Het is een jonge ploeg en ze hebben minder ervaring dan WHV. Ze hebben een goede start gehad en zitten in een lekker ritme. Wij gaan zondag voor een goed resultaat. Als collectief geven we weinig weg en een keer vallen de ballen voorin goed."

Progressie
De ambitie is om de nacompetitie mee te doen. Volgens Van Uden strijden Maaskantse Boys en FC De Rakt voor de tweede en derde plaats. Samen met OKSV moet Ulysses strijden voor de derde plek in de nacompetitie. Dat toetje van de competitie is dan puur voor de ervaring, want Ulysses is volgens Van Uden nog niet klaar om te promoveren. "Pierre Seelen is 40 jaar en staat in de spits. Hij is altijd levensgevaarlijk en jonge spelers kunnen veel van hem leren. De jonge jongens hebben nog wel wat tijd nodig, maar er zit zeker progressie in. De ambitie is om in de vijfde klasse gelijk mee te doen. NLC'03 is daar een mooi voorbeeld van. Ik ben ervan overtuigd dat Ulysses binnen twee tot drie jaar een stabiele vijfdeklasser is."

Programma 6e klasse F:
-Macharen - Irene
-VCO - FC de Rakt
-Ulysses - Maaskantse B.
-OKSV - Achilles Reek
-WHV - Boerdonk

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps