Logo OKSV

Verslag van de Autopuzzeltocht

3 nov 2004

Op zaterdag 30 oktober is voor de 2e keer een autopuzzeltocht georganiseerd door de supportersvereniging. Er deden in totaal 34 deelnemers verdeeld over 9 auto’s mee aan de puzzeltocht.

De deelnemers moesten in 6 dorpen (Reek, Zeeland, Lamgenboom, Mill, Escharen en Grave) allerlei opdrachten uitvoeren. De opdrachten bestonden o.a. uit het zoeken naar straatnamen, beelden, en gebouwen.
Om iedereen lekker bezig te houden waren er ook 3 opdrachten voor onderweg:
- bewijzen dat je in ieder dorp geweest bent.
- ieder teamlid moest een snack kopen en het bonnetje meenemen
- er moesten 2 limericks worden geschreven over het verloop van de avond

De deelnemers vertrokken vanaf de Petjes Bar en moesten eerst enkele rijvaardigheidtesten afleggen. Dit waren de claxontest (proberen exact 10 seconden te claxonneren) en het bumperkleven (zo kort mogelijk tegen een pion aan rijden).
Als klap op de vuurpijl werd bij het wegrijden bij de Petjes Bar de kilometerstand van de auto genoteerd om zo te kunnen bepalen wie het minste kilometers had gereden.

Bij café d’Bens in Langenboom werden de hersens van de deelnemers op de proef gesteld door het bestuur(voorafje van de quizavond). Er werd door alle teams goed gescoord op vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat kwam denken wij door de rustige omgeving waarin wij die avond vertoefden!

Nadat iedereen om 12.00 uur terug was in de Petjes Bar begon het nakijken van de formulieren en vloeide er menig zweetdruppeltje(dit werd overigens snel weer aangevuld)

Na alles te hebben gecontroleerd restte nog 1 opdracht voor de teams: Het voordragen van de limericks. Dit werd vol overgave gedaan en iedereen lalde het refrein lustig mee.

Uiteindelijk won de groep met daarin: Emma Banken, Willie Banken, Hannie Voet en Bert Voet Zij wonnen de door ons gemaakte (en inmiddels felbegeerde) wisseltrofee en moeten deze dus volgend jaar verdedigen.

Wij vonden het een erg leuke en geslaagde avond en hopen dat iedereen genoten heeft van deze mooie OKSV avond.

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps