Logo OKSV

'OKSV E1 speelt goed Zwaluwentoernooi' geschreven door Jeroen

13 sep 2010

De eerste wedstrijd moesten we tegen de gastheren uit Beugen; VIOS E1.
In deze wedstrijd waren we de betere ploeg, maar kwamen we toch op achterstand. Gelukkig maakte Ruben, na een goeie uittrap van Kars, de verdiende 1-1. Jammer genoeg wilden de kansen die we daarna nog kregen niet in het netje.
De tweede wedstrijd was tegen Excellent E1. Een ploeg waarvan de meeste jongens groter (en sterker?) waren en waarvoor de spelers van VIOS ons gewaarschuwd hadden, want Excellent was erg goed.
Erg goed?!? Eerst zien en dan geloven!!
We gingen prima van start. De eerste 3 schoten op goal, leverden 3 keer een doelpunt op. En zo stonden we na 10 minuten al met 3-0 voor!!
Ruben en Mark (2) waren de doelpuntenmakers.
Daarna was Excellent de betere ploeg en bleek inderdaad dat de grotere spelers ook sneller en sterker waren. OKSV kon niet veel meer doen dan verdedigen en hopen op een beetje geluk. Uiteindelijk wisten we de wedstrijd met 3-2 te winnen. Een zr knappe prestatie!!
De laatste wedstrijd was tegen Sambeek E1. Wanneer we zouden winnen, zouden we verder bekeren.
Vanaf het begin was het duidelijk dat Sambeek de betere ploeg was. Een aantal spelers van OKSV was ook niet meer zo fris en fruitig. Want wedstrijden, zonder wisselen is (zeker aan het begin van het seizoen) best zwaar natuurlijk. Kars wist zijn doel lang schoon te houden, maar in de laatste 10 minuten ging het toch mis en wist Sambeek 2 keer te scoren.
OKSV kreeg nog een paar goede kansen, maar het geluk dat we in de tweede wedstrijd hadden gehad, hadden we nu niet. Jammer, niets aan te doen!
Tot slot kunnen we zeggen dat we een goed toernooi hebben gespeeld.
En met name Dmitri, Roy En Jeffrey verdienen een compliment, omdat het best lastig is om vanuit de F in de E te spelen. Maar ze hebben het prima gedaan!!
Zaterdag begint de competitie en spelen we uit in Oijen. Hopelijk komen er veel mensen kijken, want we gaan er een mooi potje van maken!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV E1 nieuws :

Meer OKSV E1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps