Logo OKSV

PetjesBar pakt groots uit tijdens WK & Zomerperiode Overlangel

03 jun 2010

de petjesbarWie de activiteitenagenda bekijkt van Café - Zaal - Cafetaria 'De Petjes Bar', gelegen aan de Dr.Ruysstraat 21 te Overlangel zal het zonder twijfel opvallen dat 'De Petjes Bar' tijdens de aanstaande WK & Zomerperiode groots uit gaat pakken.
Tal van interessante activiteiten zullen plaatsvinden in de periode van 14 juni t/m het weekend van 28 en 29 augustus 2010 als afgesloten zal worden met een speciale ouderenavond en een uniek optreden van George Baker, nog steeds één van Nederlands populairste artiesten.
Ook het weekend van de jaarlijkse Zomermarkt in Overlangel (16 t/m 18 juli) belooft één van de vele hoogtepunten te worden tijdens de Zomerfeesten van 'De Petjes Bar', hét uitgaanscentrum van Overlangel 'Waar de gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan' !

WK-Feesten

Tijdens wedstrijddagen waarop het Nederlands Elftal tijdens het WK2010 in Zuid Afrika in actie komt zal 'De Petjes Bar' omgetoverd worden tot hét Oranje Stadion van Overlangel. Inclusief Oranje supporters welke op het grootbeeldscherm de verrichtingen zullen volgen van het team van Bondscoach Bert van Marwijk. Rondom de wedstrijden van het Nederlands Elftal organiseert 'De Petjes Bar' diverse interessante arrangementen.

Maandag 14 juni
Maandag 14 juni als Nederland om 13.30 uur in Groep E voor haar eerste WK-wedstrijd in Zuid Afrika aan zal treden tegen het Deense Elftal kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een 'All Inclusieve Pakket' (voor € 35,00 eten & drinken van 13.00-18.00 uur met na afloop van de wedstrijd een barbecue) of voor deelname aan alleen de barbecue (€ 15,00).

Zaterdag 19 juni
Zaterdag 19 juni speelt het Nederlands Elftal om 13.30 uur haar tweede groepswedstrijd tijdens de WK2010 en wel tegen Japan. Wederom speciale arrangementen in de vorm van een 'All Inclusieve Pakket' (voor € 35,00 eten & drinken van 13.00-18.00 uur met na afloop van de wedstrijd een warm & koud buffet) of alleen deelname aan het buffet voor € 15,00.

Donderdag 24 juni
Donderdag 24 juni de laatste groepswedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Kameroen wordt er in Zuid Afrika afgetrapt om 20.30 uur. De speciale aantrekkelijke consumptieprijs voor deze avond is € 1,50.

Tijdens alle wedstrijden van het Nederlands Elftal alleen drank via consumptiebonnen.
Wie een gokje wil wagen en deel wil nemen aan de speciale 'Petjes WK-Poule' (€ 10,00 per deelname) kan voor info of een deelname-formulier terecht aan de bar van 'De Petjes Bar'.

Zomerfeesten 2010

De Zomerfeesten 2010 te Overlangel bij 'De Petjes Bar':

Vrijdag 16 juli:
Vrijdag 16 juli start met een avond vol muziek, dans, entertainment en surprises ! Muziek van de bekende entertainer Hans Meur uit Zorgvliet en een 'surprise act' van Miss Arwani. Aanvang van de avond om 21.00 uur, entree € 5,00.

Zaterdag 17 juli
Zaterdag 17 juli starten de muzikale motoren om 21.00 uur.
Naast de DJ's Sjors & Sjimmy uit Eindhoven staat als hoofdact genoteerd een optreden van niemand minder dan René Schuurmans. Bij voorbaat belooft het optreden van één der Nederlands populairste artiesten één spetterend feest te gaan worden in 'De Petjes Bar'.
De entree tijdens de voorverkoop bedraagt € 12,50. Kaarten aan de dagkassa kosten € 15,00.

Zondag 18 juli
Zondag 18 juli staat in zijn geheel in het teken van de jaarlijkse Zomermarkt te Overlangel. Op het terras van 'De Petjes Bar' zal een muziekspektakel plaatsvinden met in de hoofdrol 'de Heideroosjes', een duo ook wel bekend als de entertainers John Vanderheyden en Henri Lagarde.

Thema-avonden

Maar liefst zes weekenden op rij presenteert 'De Petjes Bar' op grootse wijze diverse thema-avonden.

Zaterdag 24 juli
Zaterdag 24 juli een ouderwetse 'Duitse Avond' met gratis barbecue voor alle aanwezigen. Het muzikale- en entertainment gebeuren zal worden verzorgd door Henny Weijmans, voormalig leadzanger en hét gezicht van het bekende orkest 'New Four'. 'Meisje ik ben een Zeeman', 'Geef me tien minuten van je tijd' en onder andere 'Van Amsterdam naar Bremershaven' stonden vele maanden op diverse hitlijsten genoteerd. Entree tijdens de 'Duitse Avond' waar zonder twijfel ook de bekende 'bradwürsten' niet zullen ontbreken kost € 5,00 per persoon.

Zaterdag 31 juli:
Zaterdag 31 juli 'Toppers van Toen' met muziek uit de jaren 60-70-80 door zanger/entertainer Hans Meur. (entree € 5,00).

Zaterdag 7 augustus
Zaterdag 7 augustus staat op het programma in 'De Petjes Bar' de altijd sfeervolle en spectaculaire 'Foute Avond' met medewerking van 'Johnny Amsterdam'. Gratis entree en ook nog eens allerlei gratis Amsterdamse lekkernijen zorgen er bij voorbaat voor dat de avond reeds voor aanvang voor de helft is geslaagd. Uw komst zal zonder twijfel zorgen voor die andere helft !

Vrijdag 13 augustus
Vrijdag 13 augustus staat gepland de Voorronde van de Nederlandse Kampioenschappen Karaoke. Wie mee wil dingen naar de schitterende hoofdprijs, een reis naar New York in de USA, kan zich aanmelden bij de bar van 'De Petjes Bar'. Grijp die kans, maak kans op de fantastische hoofdprijs en steel voor één avond de show op het podium van 'De Petjes Bar'. De entree tijdens de Voorronde van de Nederlandse Kampioenschappen Karaoke is gratis.

Zaterdag 14 augustus
Zaterdag 14 augustus gaan alle remmen los tijdens de 'Spaanse Avond' waarbij een hoofdrol zal zijn weggelegd voor het fantastische orkest 'Abailar' en de diverse Flamengo Dansers. De entree van de avond waarbij gratis tappas wordt geserveerd is vastgesteld op € 5,00 per persoon.

Zaterdag 21 augustus
Zaterdag 21 augustus aanvang 21.00 uur een ouderwetse ‘Hollandse Avond’ met medewerking van zanger Willem Barth en Discotheek Royal Class. Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,00, aan de dagkassa kosten de kaarten € 12,50. Ook tijdens de ‘Hollands Avond’ gratis smullen van de diverse Hollandse hapjes. Hapjes van haring tot frikadel !

George Baker

Afsluiting van de uitgebreide Zomerfeesten 2010 met een tweetal topactiviteiten.

Zaterdag 28 augustus
Zaterdag 28 augustus een speciale avond voor de ouderen. Naast optredens van Mathy van Hoof en Berry Knapen, twee ongekende toppers op het gebied van het tonproaten en het amusement een tweede optreden tijdens de Overlangelse Zomerfeesten van zanger/entertainer Henny Weijmans. De entree voor deze avond is € 7,50, maar de hapjes daarentegen ...... die zijn gratis !

Zondag 29 augustus
Zondag 29 augustus van de Zomerfeesten belooft een grandioos gebeuren te worden met in de hoofdrol niemand minder dan George Baker. Dé Nederlandse zanger met het speciale gouden stemgeluid en de ontelbare hits ! Begeleid door het toporkest ‘Tilt’ zal de nog immer zeer populaire George Baker een live-optreden verzorgen in het Overlangelse uitgaanscentrum waar ‘Uit ook nog echt in is’!
De aanvang van de avond staat gepland om 18.00 uur. Kaarten voor het muziekgebeuren met onder meer een optreden van George Baker kosten in de voorverkoop € 15,00. Aan de dagkassa betaald men voor een entreekaart € 17,50.

‘De Petjes Bar’ pakt groots uit tijdens de WK & Zomerperiode, is dan ook de enige juiste slogan boven het uitgebreide affiche met tal van activiteiten welke de komende periode van 14 juni tot en met 29 augustus 2010 zullen plaatsvinden in Café – Zaal – Cafetaria ‘De Petjes Bar’, gelegen aan de Dr.Ruysstraat 21 te Overlangel (gem. Ravenstein), tel. 0486-412076.
Noteer alvast de diverse data’s in de agenda, op de keukenkalender of op de rand van de krant. Want niet in ‘De Petjes Bar’geweest, is vette pech, en een gemist feest !

Bron: Website PetjesBar

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Overige nieuws :

Meer Overige nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps