Logo OKSV

OVC'63 schiet er negen in

Koploper Ollandia heeft het moeilijk tegen concurrent SCV’58

26 jan 2009

Bron: Brabants Dagblad

OVC’63 maakte gisteren gehakt van de weerloze hekkensluiter FC De Rakt.

OVC'63 - FC De Rakt 9-0 (4-0)
Drie treffers van Wilbert Brands, twee van Bart van de Burght, nog eens twee van Alex de Louw en tot slot, voor de verandering, eveneens twee doelputen van Remco van Zonsbeek. Opgeteld negen treffers; OVC’63 liet geen spaan heel van FC De Rakt, dat al tijden onderaan de ranglijst bungelt.
De ene counter volgde de andere op, maar de magische 'tien’ werd net niet gehaald. Ondanks al die tegentreffers bleef de ploeg uit Uden het toch proberen, wat het hele elftal complimenten opleverde vanuit Oijen. FC De Rakt-aanvoerder Erik Sanders van de bezoekers: „Wij hebben een jong team en wilden wel eens wat aanvallender gaan voetballen, dat pakte helaas niet zo lekker uit. Maar ik moet zeggen dat we ook wel wat pech hadden vind ik.”

SCV'58 - Ollandia 2-4 (1-1)
Koploper Ollandia blijft maar winnen en daarmee de voorsprong op concurrenten vergroten. Gisteren had de ploeg toch wat moeite met tegenstander SCV’58 uit Velp. Ollandia begon sterk aan het duel. Na vijf minuten opende Bart van de Tillaart de score namens de bezoekers. Een halfuur later kwam SCV via Bas van Summeren op gelijke hoogte en twintig minuten na rust nam de thuisploeg na een fout van Ollandia zelfs brutaal de leiding. Doelpunt: Ronald Verhoeven. Ollandia- speler Roman Frissen stelde echter al snel orde op zaken namens de koploper.
Daarna was het erop en erover voor de ploeg uit Olland. René Raaijmakers maakte de 2-3 door een prachtige vrije trap die van net buiten de zestien in de kruising zeilde. Bart van de Tillaart gooide met zijn tweede treffer van de middag de wedstrijd definitief in het slot.
Achilles Reek - SBV afgelast.

Achilles Reek - SBV afg

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps