Logo OKSV

Liverpool en AC Milan winnaars van het door supportersvereniging OKSV georganiseerde zaalvoetbaltoernooi

26 dec 2008

Op woensdag 24 december j.l. heeft de supportersvereniging OKSV voor de tweede keer in successie, een zaalvoetbaltoernooi voor onze voetballende jeugd georganiseerd.
Maar liefst 52 spelers (en 2 leiders), variërend van de allerjongsten tot de A-jeugd, kwamen tussen 9.00 en 16.00 uur in actie en hebben een hoop sportieve lol gehad.

Bij de F en E jeugd was Liverpool de sterkste. Dit team bestond uit: Kars, Roy, Jules, Miak, Justin en Ronald. Over 6 wedstrijden waren zij Real Madrid en Juventus de baas. Geweldig!
Bij de D en C jeugd ging AC Milan met de eer strijken. De “Italiaanse” selectie bestond uit: Teun, Joris en Joris, Kevin H, Frank, Jarno, Remco en Bob. Zij waren de beste in de poule met Manchester United en Barcelona. Een knappe prestatie!
De laatste 2 uur van de dag waren voor de A-jeugd. Zij speelden 2 wedstrijden. De hoofdwedstrijd werd gewonnen door het team van René, Ted, Rick R, Sjoerd, Roel en Thomas.

We hopen dat iedere deelnemer met een goed gevoel terugkijkt op deze ochtend/middag.
Wij vonden het leuk om te organiseren en hopen dat de leiders van de diverse teams ons volgend jaar ook weer helpen om e.e.a. geregeld te krijgen.

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps