Logo OKSV

KlikSport: 'Ulysses heeft primeur trainerswissel'

24 okt 2008

Bron: http://www.kliksport.nl/

MEGEN - Carlo van Bergen is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Ulysses. De oefenmeester heeft aan het bestuur en de spelersgroep bekend gemaakt volgend seizoen ergens anders aan het roer te willen staan. "Ik ben toe aan iets nieuws."

Van Bergen is (bij weten van Kliksport) de eerste trainer die heeft aangegeven bij zijn huidige club te stoppen. "Ik heb het maar zo snel mogelijk bekend gemaakt", zegt Van Bergen. "Ik zit hier drie jaar en wil iets anders. Het liefst een stapje hoger. Er speelt nog niks en ik wacht het de komende weken maar af. Ik kijk wat er vrijkomt en of de club bij me past. Dat kan zijn in de jeugd of bij bijvoorbeeld een 4e- of 5e klasser. En eventueel solliciteer ik zelf bij een club."

Keeper
In zijn tweede seizoen als trainer van Ulysses degradeerde hij vorig jaar naar de 6e klasse. Dit seizoen hoopt hij bij de eerste vijf te eindigen. "Ik wil het seizoen zo goed mogelijk afmaken. We hebben echter al een hele tijd geen keeper. Bovendien zijn twee goede spelers geblesseerd, dat maakt het niet makkelijk."

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps