Logo OKSV

Klasse 6G: Stopt OKSV de overwinningenreeks van Ollandia?

26 sep 2008

OKSV 1 - Ollandia 1
OKSV 1 mag komende zondag een thuisontmoeting afwerken tegen Ollandia 1. De wedstrijd staat gepland om 14:30 uur en is onder leiding van fluitist M. van den Broek. De locatie waar deze confrontatie zich zal afspelen is het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel. Het eerste elftal van Ollandia is de koploper van de huidige competitie en heeft nog geen puntverlies. OKSV zal hierin komende zondag verandering willen brengen. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Achilles Reek 1 - FC de Rakt 1
Op het Gemeentelijk Sportpark Mgr. Suysstraat in Reek wordt komende zondag om 14:30 uur afgetrapt voor de competitieconfrontatie Achilles Reek 1 - FC de Rakt 1. Scheidsrechter A.H.C. Pawlak zal deze strijd leiden. Beide ploegen hebben tot nu toe nog maar één punt behaald en willen dus graag winnen. Vorig seizoen won het eerste team uit Reek op wedstrijddag 13 nog met 2-7 van FC De Rakt 1.

Maaskantse Boys 1 - VCO 1
Komende zondag wordt er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark De Liesdaal in Maren Kessel voor de competitiekrachtmeting Maaskantse Boys 1 - VCO 1 onder leiding van arbiter P.H.M. Gielen. Het belooft een spannende wedstrijd te gaan worden, aangezien beide ploegen al zes punten en de wedstrijden van vorige week verloren hebben.

SBV 1 - Macharen 1
De competitiewedstrijd SBV 1 - Macharen 1 staat komende zondag om 14:30 uur op het programma. Deze confrontatie staat onder leiding van scheidsrechter W.F.M. van der Velden en wordt gespeeld op het Sportcomplex Elzenbos in Haren NB. De derby eindigde vorig seizoen nog in een 5-1 winst voor het team uit Haren. Het eerste elftal uit Macharen zal het hoogstwaarschijnlijk deze keer ook weer moeilijk krijgen.

SCV'58 1 - OVC'63 1
Op het sportpark De Kranenhof in Velp wordt komende zondag om 14:30 uur afgetrapt voor de competitiestrijd SCV'58 1 - OVC'63 1. Arbiter J.L. Pennings zal deze krachtmeting leiden. Het team uit Velp heeft na vorige week weer wat recht te zetten, nadat ze onverwacht punten lieten liggen, door met 2-2 gelijk te spelen tegen FC De Rakt 1. Het punten verschil is maar één punt tussen de huidige nummer 2 en 4. Verleden jaar eindigde de wedstrijd in de eerste speelronde in een 3-0 winst voor het eerste van SCV’58.

Ulysses 1 - Irene 1
Komende zondag wordt er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark Den Heuvel in Megen voor de competitieontmoeting Ulysses 1 - Irene 1 onder leiding van fluitist C.M. Vullings. De rode lantaarn drager uit Megen zal er alles aan willen gaan doen om van de laatste plaats te verlaten. Het eerste elftal van Ulysses is de competitie namelijk teleurstellend begonnen. Uit de eerste drie wedstrijden behaalde de degradant van vorig seizoen nog maar één punt. Irene zal de lijn van vorige week door willen zetten, nadat ze met 3-2 thuis wonnen van Achilles Reek 1.

Klasse 6G - Compleet programma zondag 28 september:

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps