Logo OKSV

Klasse 6G: Nummers 1 en 2 tegen elkaar

19 sep 2008

VCO 1 - OKSV 1
VCO 1 mag komende zondag een thuiskrachtmeting afwerken tegen OKSV 1. De strijd staat gepland om 14:30 uur en is onder leiding van fluitist J.J.B. Vannisselroy. De locatie waar deze confrontatie zich zal afspelen is het Sportpark Den Dries in 't Oventje.

Het eerste elftal van OKSV zal geen makkelijke middag gaan krijgen tegen VCO, aangezien VCO 1 wel de verassing van het seizoen genoemd mag worden. Ze hebben op dit moment namelijk al bijna de helft van het puntenaantal van vorig seizoen. OKSV 1 zal deze wedstrijd wel moeten winnen om de aansluiting niet te gaan missen. Vorig seizoen werden er negen goals gescoord in het doelpuntenfestijn in ’t Oventje, wat resulteerde in een 3-6 overwinning voor de ploeg uit Overlangel.

Ollandia 1 - SBV 1
De competitiewedstrijd Ollandia 1 - SBV 1 staat komende zondag om 14:30 uur op het programma. Deze ontmoeting staat onder leiding van arbiter F.V. Vollenberg en wordt gespeeld op het Sportpark Ekkerzicht in Olland. Het belooft een spannende wedstrijd te gaan worden. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen de huidige nummers 1 en 2 in een 2-0 overwinning voor het team uit Olland.

De verdediging van Ollandia 1 heeft tot op heden nog geen tegentreffers te verwerken gekregen, terwijl de spitsen, onder leiding van topscoorder Berry Knipping met 4 treffers, al negen keer het net van de tegenstander wisten te vinden. Ook Bart van de Tillaart (topscoorder met 3 treffers van Ollandia 1) is op dreef: mede door twee treffers van hem wist Ollandia van de degradant Ulysses 1 te winnen.

FC de Rakt 1 - SCV'58 1
De competitiewedstrijd FC de Rakt 1 - SCV'58 1 staat komende zondag om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter A. van Ham en wordt gespeeld op het Sportpark Moleneind Uden in Uden. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd tussen de huidige nummer 9 en 5 in 1-2 voor het team uit Velp. Terwijl SCV'58 1 zijn eerste 2 wedstrijden met minimale cijfers won (0-1 en 1-0), verloor FC de Rakt 1 beide wedstrijden met 1 doelpunt verschil (1-2 en 2-1).

Irene 1 - Achilles Reek 1
Irene 1 mag komende zondag een thuisontmoeting afwerken tegen Achilles Reek 1. De krachtmeting staat gepland om 14:30 uur en is onder leiding van arbiter W.F.M. van der Velden. De locatie waar deze confrontatie zich zal afspelen is het Sportpark De Laat in Gemonde. Op dit moment staat het team uit Reek één punt voor op Irene 1. Vorig seizoen was het eerste van Irene in beide confrontaties tegen Achilles Reek 1 de baas: thuis wonnen ze met 3-1, terwijl de uitwedstrijd in een 0-1 uitslag eindigde.

Macharen 1 - Ulysses 1
Op het Sportpark De Hulleheuf in Macharen wordt komende zondag om 14:30 uur afgetrapt voor de competitiestrijd Macharen 1 - Ulysses 1. Fluitist A.J.M. van der Mee zal deze confrontatie leiden. De degradant van vorig seizoen Ulysses zal er in deze wedstrijd alles aan willen doen om de slechte competitiestart af te sluiten. Beide wedstrijden van de huidige rode lantaarn drager tegen de nummers 1 en 2 werden verloren. Macharen wist tot nu toe nog maar één punt bij elkaar te sprokkelen.

OVC'63 1 - Maaskantse Boys 1
Komende zondag wordt er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark De Rijsbos in Oijen voor de competitiewedstrijd OVC'63 1 - Maaskantse Boys 1 onder leiding van scheidsrechter C.H.J. van Santen. Het eerste elftal van de Maaskantse Boys is ook een degradant van vorig seizoen en is tot op heden nog ongeslagen. Het team uit Oijen zal er alles aan gaan doen om niet verder achterop te raken in de toppositie.

Klasse 6G - Compleet programma zondag 21 september:

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps