Logo OKSV

Mooie wedstrijden in de 6e klasse G

12 sep 2008

Komende zondag om 14:30 uur gaan er weer 6 wedstrijden in de 6e klasse G van start. Het betekenen weer mooie wedstrijden. De helft probeert van de "hatelijk" 0 punten af te komen, terwijl de overige proberen op zes punten komen te staan.

OKSV 1 - SBV 1
OKSV 1 mag komende zondag een thuiswedstrijd afwerken tegen SBV 1 (met topscoorder Berry Knipping). De locatie waar deze confrontatie, onder leiding van scheidsrechter E.P.A. Corporaal, zich zal afspelen is het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

Vorige week wist SBV 1 met flinke cijfers (5-1) thuis te winnen van degradant Ulysess 1, terwijl OKSV 1 uit geklopt werd door OVC63 1 met 1-0. De laatste jaren hebben beide clubs meerdere malen tegen elkaar gespeeld en won de winnende partij steeds met maar n doelpuntje verschil. Vorig jaar was het team uit Haren met 2-3 te sterk. Het betekent dus een leuke, spannende wedstrijd te worden.

Ulysses 1 - Ollandia 1
Degradant Ulysses 1 zal komende zondag op sportpark Den Heuvel in Megen proberen de nare smaak van de flink verloren wedstrijd (5-1) tegen SBV 1 weg te spoelen. De wedstrijd wordt geleid door arbiter L.J.L. Damen. Ollandia 1 had een veel betere start vorige week met de 3-0 overwinning op Achilles Reek.

Maaskantse Boys 1 - FC de Rakt 1
Op sportpark De Liesdaal in Maren Kessel wordt de wedstrijd Maaskantse Boys 1 tegen FC de Rakt 1 gespeeld. Het is de eerste thuiswedstrijd in de zesde klasse voor het publiek van de Maaskantse Boys. De krachtmeting tussen de degradant uit de vijfde klas en de rode lantaarn drager van vorig seizoen zal worden geleid door scheidsrechter H.C.M. van Bussel.

VCO 1 - OVC'63 1
Wanneer je naar de huidige competitiestand kijkt, lijkt het wel een spannende wedstrijd te gaan worden op sportpark Den Dries in t Oventje, aangezien het gaat tussen de huidige nummer 4 en nummer 5, die hun eerste wedstrijd winnend wisten af te sluiten. De ontmoeting zal worden geleid door arbiter A.H.K.G. Bolkenstijn.

Wanneer er echter gekeken wordt naar de statistieken van de laatste jaren, lijkt het toch een doelpuntenfestijn te kunnen gaan worden voor de club uit Ooijen. Vorig seizoen wist OVC63 in de thuis- en uitwedstrijd bij elkaar maarliefst 12 doelpunten te scoren. In de uitwedstrijd van vorig seizoen wist Emiel Hendriksen 3 keer het net te vinden.

SCV'58 1 - Irene 1
SCV58 speelt zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Irene 1. Ondanks dat Irene vorige week de beste kansen kreeg, verloor het wel met 1-2 van de degradant Maaskantse Boys, terwijl SCV58 1 in de 2e minuut van de blessuretijd toch nog de eindzege (0-1) mee naar Velp kon nemen. De wedstrijd op Sportpark De Kranenhof zal worden geleid door scheidsrechter J.G. Philipsen. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 5-1 voor het team uit Velp, terwijl de thuiswedstrijd voor Irene 1 met een 2-2 gelijkspel werd afgesloten.

Achilles Reek 1 - Macharen 1
Macharen 1 mag af gaan reizen naar het gemeentelijk sportpark in Reek voor de uitwedstrijd tegen Achilles Reek 1 onder leiding van P.J.M. Philipsen. Beide teams wisten hun eerste wedstrijd niet winnend af te sluiten. Vorig seizoen wist Achilles Reek nog met 3-1 te winnen van de nummer 11 van vorig seizoen. Misschien weet Martijn Vos, de topscoorder van Achilles van vorig seizoen met 9 doelpunten, in deze wedstrijd wel een doelpuntje mee te pakken.

Klasse 6G - Compleet programma zondag 14 september:

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps