Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Ook de 6e klasse G gaat het weer beginnen

05 sep 2008

Komende zondag gaat ook voor de 6e klasse G weer de competitie beginnen met een zestal mooie wedstrijden die allemaal om 14:30 uur op het programma staan.

OVC'63 1 - OKSV 1
Op het Sportpark De Rijsbos in Oijen wordt er afgetrapt voor de wedstrijd OVC'63 1 - OKSV 1 onder leiding van scheidsrechter G.J.M. Derks. Vorig seizoen won OKSV 1 redelijk eenvoudig met 0-5 van het eerste van OVC’63, maar in de eindstand van het seizoen 2007/2008 eindigden beide teams op maar vier punten verschil. In de bekercompetitie behaalde OVC’63 1 maar één punt, maar dat was wel tegen vierdeklasser CITO 1.

FC de Rakt 1 - VCO 1
In Uden op Sportpark Moleneind staat de wedstrijd tussen de hekkensluiter (FC De Rakt 1) en nummer 12 (VCO 1) van vorig seizoen op het programma. Verleden jaar eindigde deze wedstrijd in een 2-4 overwinning voor VCO. Wanneer er gekeken wordt naar de stand van vorige seizoen is het te zien dat beide teams de meeste doelpunten tegenkregen. Het belooft dus een doelpuntenrijke middag te worden in Uden, die geleid wordt door scheidsrechter G.H.E. Ummels.

Irene 1 - Maaskantse Boys 1
Eén van de twee nieuwkomers in de zesde klasse G is degradant Maaskantse Boys 1. De club uit Maren-Kessel mag zondag meteen starten in een uitwedstrijd tegen Irene 1 uit Gemonde. De wedstrijd is onder leiding van scheidsrechter W.F.M. de Beer. Irene 1 eindigde vorig seizoen op een zevende plaats, terwijl Maaskantse Boys 1 op een elfde plaats stond in de vijfde klasse.

Macharen 1 - SCV'58 1
In Macharen mag de plaatsgenoot op sportpark De Hulleheuf tegen SCV’58 laten zien dat ze beter kunnen voetballen dan voor een elfde plaats verleden jaar. SCV'58 1 wil wederom mee gaan draaien voor de prijzen, nadat ze vorig jaar op een derde plaats eindigde. Vorig seizoen scoorde Macharen het minst aantal doelpunten (20). Van deze twintig doelpunten werden er 3 gescoord tegen SCV’58. De wedstrijd eindigde vorig seizoen namelijk in 3-5 overwinning voor het team uit Velp.

Ollandia 1 - Achilles Reek 1
In Olland wordt de wedstrijd Ollandia 1 tegen Achilles Reek 1 op sportpark Ekkerzicht gespeeld. De wedstrijd, die vorig jaar nog eindigde in een 3-1 overwinning voor Ollandia 1, zal worden geleid door scheidsrechter B.J.J. van Dongen. Verleden seizoen eindigde beide teams op maar 2 punten afstand, dus ze zijn aan elkaar gewaagd.

SBV 1 - Ulysses 1
SBV 1 mag meteen met een moeilijke thuiswedstrijd beginnen tegen degradant uit de 5e klasse Ulysses. Op sportcomplex Elzenbos in Haren wordt de wedstrijd gespeeld onder leiding van scheidsrechter Th.J. van de Voort.

Klasse 6G - Compleet programma zondag 7 september:
  • OVC'63 1 - OKSV 1
  • FC de Rakt 1 - VCO 1
  • Irene 1 - Maaskantse Boys 1
  • Macharen 1 - SCV'58 1
  • Ollandia 1 - Achilles Reek 1
  • SBV 1 - Ulysses 1

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
15 apr 2024 - 18:00
Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
Meer informatie Meer informatie over: Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
20 apr 2024 - 18:00
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg