Logo OKSV

OKSV Tourspel 2008

Nog 15 dagen en dan is het zover...

20 jun 2008

Beste Tourliefhebber,

Terwijl het EK 2008 in Zwitserland en Oostenrijk nog bezig is en het Nederlands Elftal komende zaterdag in de kwartfinale mag spelen tegen Rusland, wordt dit jaar vanaf zaterdag 5 juli alweer de 105e Tour de France verreden. In de pers wordt er al steeds meer aandacht aan besteed en om de beleving tijdens de tour (nog) groter te maken organiseert voetbalvereniging O.K.S.V. uit Overlangel dit jaar wederom het Tourspel.

Ook dit jaar hopen wij dat je mee doet. Om te laten zien dat jij het meeste verstand van wielrennen hebt vraag je aan familie, vrienden en/of collega's om ook mee te doen : houd je een onderlinge strijd!

Dit jaar zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd t.o.v. de vorige edities:
Elke deelnemer kan op zijn lijst 5 reserverenners vermelden. Deze renners nemen, in de volgorde waarin ze vermeld staan, de plaatsen in van de renners die uitgevallen of niet gestart zijn. Dit jaar zal er ook geen ploegenklassement meer zijn.

Dus bezoek onze website http://www.oksv.nl/tourspel2008

Via deze site kun je je aanmelden voor het tourspel en staan de spelregels vermeld. Heb je vragen en/of opmerkingen, email deze dan naar tourspel@oksv.nl

Alvast succes,

Tourspelcommissie O.K.S.V.
http://www.oksv.nl/tourspel2008

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV Tourspel nieuws :

Meer OKSV Tourspel nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps