53.49% denkt aan een overwinning voor OKSV 1

Zondag 2 maart 2008 - 14:30 uur

OKSV 1 - SDDL 1

Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel
Scheidsrechter: R.H.E. Hoeben

Komende zondag, 2 maart 2008 , wordt er om 14:30 uur afgetrapt op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel voor de wedstrijd OKSV 1 - SDDL 1 onder leiding van scheidsrechter R.H.E. Hoeben.

Ruim een helft (53.49%) van de OKSV Pool 2007/2008 deelnemers gaat voor een overwinning van OKSV's eerste elftal. Ongeveer 32 procent (32.56%) van de Langelse supporters gaat voor verlies van het eerste van OKSV en ongeveer 13 procent (13.95%) van de OKSV supporters verwacht dat OKSV 1 net zoveel doelpunten gaat scoren als SDDL's eerste elftal.

Ruim een kwart (28%) van de redactieleden van VoetbalNederland.nl denkt aan een overwinning van OKSV 1. Een kleine helft (48%) van de VoetbalNederland.nl-redactieleden denkt dat de drie punten niet in Langelse handen zullen belanden en een klein kwart (24%) van de websitemakers van VoetbalNederland.nl denkt aan een gelijkspel van OKSV's eerste elftal.

Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd al een keer eerder gespeeld. Dat was op zondag 23 september 2007. De uitwedstrijd SDDL 1 - OKSV 1 eindigde toen in een 1-1 gelijkspel.

Wanneer er gekeken wordt naar de competitiestand, dan is te zien dat OKSV 1 boven SDDL's eerste elftal staat op de huidige ranglijst. OKSV 1 staat op de 3e plaats, terwijl het eerste van SDDL op de 4e plek te vinden is. Momenteel hebben beide teams evenveel punten.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van het eerste elftal van OKSV beter is. OKSV 1 heeft namelijk een doelsaldo van 33, terwijl het SDDL 1-doelsaldo 24 is. Een verschil dus van 9 doelpunten.

Aanvallend gezien is OKSV's eerste elftal productiever geweest dan SDDL 1, omdat ze tot nu toe 50 doelpunten in 14 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 3.57, terwijl het gemiddelde van het eerste van SDDL precies 3 gescoorde doelpunten per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 14 wedstrijden nog maar 42 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van het eerste elftal van OKSV beter dan die van SDDL 1, omdat ze tot nu toe 17 doelpunten in 14 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 1.21 doelpunten per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van SDDL's eerste elftal 1.29 tegendoelpunten per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 14 wedstrijden al 18 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 2 - 2