Logo OKSV

KlikSport: 'SBV houdt titelstrijd spannend' geschreven door Leon VoskampLeon Voskamp (Redactie Oss)

24 feb 2008

Bron: KlikSport.nl

OSS - Er was tijdens het duel tussen DESO/Van der Horst en SBV maar één echte uitblinker. Scheidsrechter Boot floot een foutloze wedstrijd en liet zien een grote belofte in het scheidsrechterskorps te zijn. Gevoetbald werd er uiteraard ook nog. SBV won met 0-1 en komt zo weer samen met DESO op kop.

DESO wil voetballend weer eens positief op de kaart komen. De titel en promotie naar de vijfde klasse moeten daar mede voor gaan zorgen. Maar zondagmiddag lieten enkele spelers zich van hun slechtste kant zien. Hamza Dogan bijvoorbeeld was meer bezig met praten dan met voetballen. Enkele keren kwam hij snoeihard in op een speler van SBV, wat hem ook op een gele kaart kwam te staan. Woedend liep hij daarop naar de arbiter toe, waarop ploeggenoten hem tegen moesten houden. Spits Henk Damen schudde maar weer eens zijn hoofd en riep: "Haal die gast er toch aub vanaf." De zanger kreeg zijn zin, maar bleef zelf ook achter in de rust. De Ossenaren gingen aan de thee met een 0-1 achterstand, dankzij een rake kopbal van Marc van Sommeren, eigenlijk de enige halve kans van de bezoekers.

Na rust werd er meer gevoetbald en kregen beide ploegen kansen. Bij DESO kwam het meeste gevaar van Michiel Gielis. Behendig dribbelde hij regelmatig door de Harense defensie, maar hij kreeg maar weinig steun. Arthur Lecluyze kreeg twee kansen, maar de linkspoot had het vizier niet op scherp staan. DESO ging vol voor de aanval, waardoor SBV er op de counter enkele keren gevaarlijk uit kon komen. En toen werd maar weer eens duidelijk dat het om voetbal in de zesde klasse gaat. De aanvallen werden zo slordig uitgevoerd, dat er geen verandering meer kwam in de 0-1 eindstand.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps