Logo OKSV

Nieuwsblad Geldermalsen: 'Veel duels voor MVV'58'

08 jan 2008

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen

METEREN - MVV'58 speelt de komende week drie thuisduels op rij. Eerst doordeweeks twee oefenmatches en daarna op zaterdag 19 januari de belangrijke competitiewedstrijd tegen GVV'63 uit Gameren. Op dinsdagavond 15 januari oefent MVV'58 in Meteren tegen OKSV uit Overlangel, de huidige club van ex-MVV'58 speler Ferry van de Wal, die daar ook trainer is.

Twee dagen later, op donderdagavond 17 januari, speelt MVV'58 thuis tegen Ophemert. In Zoelen wordt op dinsdagavond 22 januari door MVV'58 tegen SCZ geoefend. De spelers Wilfred van de Berg, Christian Blijleven, Ben van Ingen en Jorg van Zutphen zijn door MVV'58 voor de rest van de competitie naar de kernselectie voor het eerste Meterense team overgeheveld. Handhaving in de derde klasse staat bij MVV'58 voorop.

Trainer
Verder is MVV'58 momenteel druk op zoek naar een trainer voor komend seizoen. Eind deze week vinden selectiegesprekken met vier kandidaten plaats.

Oefenduels
Zaterdag 12 januari worden door de regioclubs verder de volgende oefenduels gespeeld: BLC-Tricht; WNC-LRC 2; en Everstein-ASH.
Dinsdagavond 15 januari vinden de oefenderby Tricht-WNC en in Leerdam de partij LRC 2-ASH plaats.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps