Logo OKSV

KlikSport: '6e klasse: DESO krijgt bezoek van KNVB' geschreven door Redactie Oss, Leon Voskamp

14 dec 2007

Bron: KlikSport.nl

OSS - DESO komt maar niet af van de slechte naam dat het de laatste jaren heeft gekregen. Twee jaar geleden uit de competitie gezet na een incident van enkele spelers, maar de clubleiding heeft er alles aan gedaan om raddraaiers buiten te werken. Er werd een nieuw team geformeerd dat dit jaar voor het kampioenschap moet gaan. De KNVB blijft DESO scherp in de gaten houden.

Tijdens het duel tegen OKSV eind oktober stond er een waarnemer van de voetbalbond langs de lijn. Het duel tussen de beide koplopers ging gepaard met felle duels en 'verbaal geweld' richting scheidsrechter. De waarnemer rapporteerde dit en daardoor kan DESO een bezoekje van de KNVB verwachten. De clubleiding zit met het voorval in de maag en heeft nogmaals benadrukt dat de Osse club dit seizoen wil opvallen door goede prestaties en niet door andere zaken op of rondom het voetbalveld. DESO speelt zondag uit bij VCO, om maar eens te laten zien dat het een goede ploeg heeft.

Medekoploper SBV hoopt als 'Herbstmeister' de winterstop in te gaan. Dan moet er wel gewonnen worden van Achilles Reek. Er was ook nieuws bij OKSV. Trainer Ferry van de Wal verlende zijn contract met één jaar.

Programma 6e klasse G:
- SDDL - SCV'58
- Macharen - OKSV
- OVC'63 - Ollandia
- VCO - DESO/Van Der Horst
- Irene - FC de Rakt
- SBV - Achilles Reek

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps