Logo OKSV

KlikSport: 'Vooruitblik 5e & 6e klasse'

06 sep 2007

Bron: http://www.KlikSport.nl/

OSS - Ruwaard begon zeer sterk aan de start van de vijfde klasse H. De Osse ploeg won op eigen veld met 5-0 van Handel. Het elftal van trainer Ad Faro krijgt het zondag ongetwijfeld wat lastiger. Ruwaard moet dan namelijk op bezoek bij Vorstenbossche Boys, dat het eerste duel met 1-3 won bij Ulysses. De mannen uit Vorstenbosch liepen afgelopen seizoen op het nippertje promotie los en zullen dit seizoen een nieuwe poging gaan ondernemen om een stapje hogerop te komen. Een ander leuk affiche is EVVC - FC Uden. Niemand hoor je over de Vinkelaren, maar dat vinden ze bij EVVC niet erg. Het elftal heeft veel kwaliteiten en men moet er niet van opkijken als de ploeg gewoon bovenin mee gaat draaien. FC Uden hoopt dat ook, maar liep in het openingsduel tegen een gevoelige 0-3 nederlaag tegen DVG aan. NLC'03 neemt het op eigen veld op tegen Ulysses. Beide elftallen kunnen bij vlagen aardig voetbal laten zien, maar er mogen van hen geen wonderen worden verwacht.

In de vijfde klasse G staat VCA aan kop door de 3-0 winst op Heijen. Odiliapeel/Braks Groep startte ook sterk. Excellent werd met 3-2 verslagen, waardoor de ploeg met vertrouwen naar Gassel kan afreizen.

Een niveau lager begon OKSV zeer sterk aan de competitie. De degradant uit de vijfde klasse klopte VCO met duidelijke cijfers: 7-1. OKSV staat daardoor op kop, met DESO daar vlak achter. De Ossenaren kwamen tegen Achilles Reek nog wel op achterstand, maar scoorden daarna zelf vijf keer.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps