Logo OKSV

Afscheid van een groot clubman

25 aug 2007

In het leven is één ding zeker, een keer moet je afscheid nemen.

Toon zal daar zeker niet bij stil hebben gestaan toen hij in 1952 lid werd van het bestuur van de nog maar een paar jaar eerder opgerichte voetbalclub OKSV.

Deze dagen, na 55 jaar lidmaatschap hebben wij de droeve plicht om afscheid te nemen van ons zeer gewaardeerd en gerespecteerd ere lid Toon Visschers.

Toon je hebt samen met je 6 jaar geleden overleden vrouw Jans heel veel voor onze vereniging betekent, ik kan het dan ook niet nalaten om enkele dingen naar voren te halen.

Na 36 jaar in het bestuur te hebben gezeten nam je afscheid, naar eigen zeggen omdat "de jongeren het roer maar moesten overnemen". Je hebt de club toen zeker niet verlaten en bleef de gang van zaken kort volgen. Op vele zondagen hebben we je nog mogen begroeten langs de lijn als het eerste moest spelen, het was dan ook vaste prik of we nu uit of thuis speelde dat je onder de rust in de bestuurskamer een bakje koffie meedronk.

Toon, we zullen jou zeker niet vergeten en jou naam zal dan ook altijd blijven staan op de eregalerij op ons clubgebouw, we verliezen met jou dood een groot clubman die OKSV mede heeft gemaakt tot wat het nu is...

Toon Bedankt!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps