Logo OKSV

Sportief jaarverslag 2006-2007

23 jun 2007

Alweer een jaar voorbij. Het voetbalseizoen 2006-2007 is alweer beëindigd.

Voor ieder een lastig maar toch ook leuk seizoen. Vorig jaar was er nog een promotie te vieren, maar dat is dit jaar net niet gelukt.

De eindstand aan het einde van het seizoen voor alle teams was dan ook als volgt:Helaas geen kampioenen maar iedereen heeft zich toch weer sportief ingezet. Het was dan ook meer een jaar van elkaar helpen. Zo wisten de seniorenelftallen elkaar steeds te helpen, zodat er toch iedere speeldag een volledig team op het veld kon staan.

Nu is het seizoen geheel afgelopen, ook al zijn enkelen nog actief met trainen en met zomeravondvoetbal. Het einde van het seizoen is tevens een begin van het volgende seizoen. We hopen dat iedereen zich wederom sportief inzet in het komende seizoen en dat er de vruchten kunnen worden geplukt van deze periode van rust en bezinning.

Toch hebben er diverse leden besloten om na jarenlange inzet een punt te zetten achter hun actieve sportcarrière. Op een aantal kunnen we nog terugvallen als 5 wedstrijden lid en anderen hebben besloten dat men geen profcarrière meer nastreeft. We willen hen danken voor de jaren van inzet voor de club.

We wensen ieder een fijne vakantie en een goede voorbereiding op het volgende sportieve seizoen. Zodat ieder weer uitgerust en vol goede moed aan het nieuwe voetbalseizoen kan beginnen.

Bestuur OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps