Logo OKSV

De nieuwe trainer voor OKSV 1: Ferry van de Wal

23 mei 2007

Mijn naam is Ferry van de Wal en ben 28 jaar. Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen, een dochtertje Fenne en een zoontje Dimm. Ik woon sinds twee jaar in Beneden-Leeuwen en kom oorspronkelijk uit Leerdam.

Ik werk als docent bewegingsonderwijs ofwel gymleraar, in Bilthoven op "De Werkplaats Kindergemeenschap", een middelbare school.

Naast mijn werk als docent, scout ik voor PSV (jeugd) en ben tevens werkzaam in mijn eigen praktijk voor voedingsadviezen, massages en personal training in Beneden Leeuwen. www.fvandewal.nl

Op 16 jarige leeftijd heb ik mijn debuut gemaakt in de hoofdmacht van Hssc’61 uit Hei- en Boeicop waar ik de gloriejaren nog mee mocht maken. Daarna heb ik nog gespeeld in Leerdam, Leones in Beneden Leeuwen en dit jaar bij Mvv’58 in Meteren.

Bij alle verenigingen heb ik naast het voetballen mij ook ingezet als trainer van o.a de C t/m A-junioren,meisjes en dames. Dus inmiddels al wel een jaar of twaalf ervaring als trainer.

Doordat ik al een aantal jaren aan het sukkelen ben met mijn beide enkels, al twee operaties (en de derde komt eraan) , heb ik het afgelopen jaar besloten om mijn diploma TC3 te halen. Zo kan ik na mijn actieve carrière als voetballer mij toch nog helemaal geven in het voetbal. Maar dan uiteraard op een ander vlak. Dit gaat dus al snel gebeuren, want via de neef van mijn vrouw ben ik in contact gekomen met OKSV. Na een goed gesprek met de technische leiding ,bestuur en andere verantwoordelijken was de kogel al snel door de kerk.

Ik heb veel zin om volgend seizoen bij OKSV aan de slag te gaan als hoofdtrainer en wanneer nodig als speler en ik hoop op een mooi seizoen zonder al teveel blessures.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps