5 apr 2007

Maandag 9 april 2007 - 11:00 uur

OKSV 3 - SBV 3

Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel

De competitiewedstrijd OKSV 3 - SBV 3 staat komende maandag, 9 april 2007, om 11:00 uur op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

Ongeveer 21 procent (21.05%) van de Langelse supporters gaat voor winst van OKSV's derde elftal. Ruim een helft (52.63%) denkt aan een verliespartij van het derde van OKSV en ruim een kwart (26.32%) van de OKSV supporters denkt aan een gelijkspel van OKSV 3.

Wanneer er gekeken wordt naar de competitiestand, dan is te zien dat het derde elftal van OKSV onder het derde van SBV staat op de huidige ranglijst. OKSV 3 staat op de 7e plaats, terwijl SBV 3 op de 3e plek te vinden is. Momenteel is het verschil maar liefst 12 punten.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van SBV's derde elftal beter is. Het derde elftal van SBV heeft een doelsaldo van 17, terwijl het OKSV 3-doelsaldo -8 is. Een verschil dus van maar liefst 25 doelpunten.

Aanvallend gezien is het derde van SBV productiever geweest dan OKSV 3, omdat ze tot nu toe 64 doelpunten in 16 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 4.00, terwijl het gemiddelde van OKSV 3 1.44 gescoorde doelpunten per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 16 wedstrijden nog maar 23 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van OKSV's derde elftal beter dan die van het derde elftal van SBV, omdat ze tot nu toe 31 doelpunten in 16 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 1.94 doelpunten per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van het derde van SBV 2.94 tegendoelpunten per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 16 wedstrijden al 47 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 2 - 3

OKSV 3 succes en zorg dat de drie punten in Overlangel blijven...

Competitiestand: Elftal G W GL V P DPV DPT PM