Logo OKSV

OKSV C1 wint 2 vriendschappelijke potjes, maar verliest topscorer.

14 jan 2007

In de voorbereiding op de 2e seizoenshelft heeft de C1 op 6 januari uit tegen SCV’58 en op 13 januari thuis tegen DIOSA gespeeld. Beide wedstrijden werden gewonnen. De eerste ruim, met 7-1 en de tweede met 2-1.In beide wedstrijden was OKSV het (veel) betere team, maar werden er (te) veel kansen gemist. Positief was dat er in beide wedstrijden goed werd verdedigd en dat een aantal jongens op voor hen ‘vreemde’ posities hebben gespeeld en dat goed hebben gedaan.

De komende weken zullen sommigen nog vaker op ‘vreemde’ posities moeten spelen, omdat de spoeling (met name in de voorhoede) nogal dun is geworden. Oorzaken hiervan zijn de blessures van Jarno, die nog steeds last heeft van zijn lies. En van Roel, die in een onschuldig duel om de bal een scheurtje in het spaakbeen heeft opgelopen. Dit betekent dat we onze topscorer (33 goals vóór de winterstop!) een aantal weken moeten missen en dat we ‘voorin’ (misschien) personele problemen hebben.
Dit alles zal de start een hogere klasse niet makkelijker maken. Maar het geeft andere spelers wel de mogelijkheid om te laten zien dat ze (nog meer) in hun mars hebben. Kortom, volgende week uit tegen de C1 van Achates gaan we er vol tegenaan!!

We houden jullie op de hoogte.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps