Logo OKSV

‘Grote Groene Golf overspoelt Arena’

14 aug 2006

Van onze verslaggever

Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruyff-schaal op zondag 13 augustus, is de Amsterdam Arena overspoeld door een Grote Groene Golf. Na enig navragen bleek deze Grote Groene Golf veroorzaakt te worden door de junioren, leiders, trainers en vrijwilligers van OKSV uit Overlangel.
Zij hadden via De Zonnebloem de mogelijkheid gekregen, om voor aanvang van het nieuwe seizoen, een uitstapje te maken. En wanneer je dan PSV en AJAX aan het werk kunt zien, dan is dat natuurlijk prachtig!!

Dus zijn ze in een, door de supportersvereniging geregelde, dubbeldekker gestapt en naar het grootste voetbalstadion van Nederland gereden. Eenmaal aangekomen viel de Grote Groene Golf nogal op in de, over het algemeen rood-wit uitgedoste, mensenmassa.
De Golf overspoelde de pleinen om de Arena! Overspoelde de poorten bij de Arena! Overspoelde de roltrappen bij de Arena! En overspoelde uiteindelijk ook vak 120, rij 1 t/m 5 van de Arena!!
Daar heeft de Grote Groene Golf, lekker dicht bij het veld zittend, genoten van de sfeer in het stadion, van de warming up, van de spannende wedstrijd en tenslotte (althans de meesten…!) ook van de huldiging ereronde van de winnaars.

Na een gezellige terugreis was de Grote Groene Golf rond 22.15 uur weer op de plaats van bestemming en hadden 87 kleine en grote mensen, een leuke middag/avond achter de rug. Uit welingelichte bronnen is vernomen dat de kans bestaat dat er de komende jaren vaker een Grote Groene Golf in en om de Arena te zien zal zijn. We wachten af!
Mocht het daadwerkelijk zover komen, dan hoort u van mij.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps