Logo OKSV

Schrijf je GRATIS in voor de OKSV Pool 2006/2007

Speel mee voor de eeuwige OKSV-roem

13 aug 2006

De eerste vier selectietrainingen zitten er al weer op en zaterdag 19 augustus start de bekercompetitie met de wedstrijden OKSV 1 - Astrantia 1, Volkel B1 - OKSV B1 en OKSV C1 - Achilles Reek C1, dus de voorbereidingen voor het komende seizoen zijn alweer in volle gang. Zo is ook de internetredactie van OKSV weer actief. Voor de mensen die hun voetbalkennis graag etaleren is ook voor het seizoen 2006/2007 weer een toto georganiseerd.

De bedoeling van de toto is dat de verrichtingen van onze 3 senioren elftallen moeten worden voorspelt voor het komende seizoen. Aangezien OKSV 1 afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de vijfde klasse en goed heeft ingekocht voor het komende seizoen zijn de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen!!!!

Wie interesse heeft om OKSV te steunen en gezellig een seizoen met onze toto mee te doen willen we graag verwijzen naar de internetsite: http://www.oksv.nl/pool. Op de site staat precies beschreven hoe een en ander moet worden ingevuld om mee te kunnen spelen. Het invullen is vrij eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag.

Anders dan de voorafgaande jaren is de inschrijving gratis en speel je voor de eeuwige roem. Voor meer informatie kijk op http://www.oksv.nl/pool.

Wij hopen op veel deelnemers aan onze toto en wensen iedereen een prettige voortzetting van de vakantie.

De internetredactie van OKSV
http://www.oksv.nl/pool
pool@oksv.nl

Klik hier...

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps