Logo OKSV

Sportief jaarverslag 2005-2006

8 jun 2006

Een nieuw seizoen, een nieuwe samenstelling, een nieuwe trainer en een nieuwe competitie-indeling, kortom een nieuwe start. Een opstart waarbij iedereen altijd eerst warm moet draaien. En met de nieuwe inloopshirts van de Petjesbar konden we ook allemaal een beetje warmlopen voor aanvang van de wedstrijden.

Helaas viel het over het algemeen in het begin een beetje tegen met de punten; het was toch wel weer even wennen. Enkele elftallen uitgezondert en hierbij bedoel ik met name de C1 en F1. Want deze kregen het voor elkaar om in de najaarsreeks al glorieus kampioen te worden met 10 winstpartijen uit 10. Dus een hele prestatie.

Voor de rest was het gewoon even wennen in de aanvang van het seizoen. Maar na verloop van tijd kwamen zelfs bij het eerste de punten binnen. En lieten de meeste elftallen toch weer zien dat er met OKSV altijd rekening te houden is, want de punten krijg je er niet cadeau.

Iedereen heeft zijn inzet getoond en heeft zín verdienste weer gehaald waar mogelijk. Bij de selectie ging het met name aan het einde van het seizoen zo goed dat men middels het harde werken voor en met elkaar de tegenstander bijna altijd te slim af was.

Dat resulteerde in eerste instantie in een periode titel; dus een feestje.
Daarna een winst in een nacompetitie partij; weer een feestje.
Weer winst in Haren na een zeer spannende partij dus................ Promoveren en een knalfeest.

OKSV heeft gewoon weer zich van de sportieve kant laten zien en dat resulteerde in een
leuke stand

1 zevende
2 elfde
3 zevende
B1 elfde en zevende
C1 eerste en vijfde
D1 tiende en vijfde
E1 elfde en achtste
F1 eerste en tweede
F2 zesde en negende

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps