Logo OKSV

Verslag van het weekend voor de jeugd van OKSV

29 mei 2006

Verslag van het weekend voor de jeugd van OKSV

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei is het 2-jaarlijkse weekend voor de jeugd van OKSV georganiseerd. Een samenwerking van het jeugdbestuur met de supportersvereniging heeft weer een mooi evenement opgeleverd. Het jeugdbestuur onder leiding van Peter en Wies hebben voor de algemene zaken gezorgd en de supportersvereniging hebben een avond- en middagprogramma verzorgd.

Op vrijdagavond hebben de talenten van OKSV onder leiding van de trainer van OKSV1
(Willie Beerden) een trainingssessie afgewerkt. Daarna stond een tocht met spelletjes in bossen van Herpen op het programma. Niemand wist nog waar de reis naar toe zou leiden omdat de groepen in een geblindeerde bus van Jans Wonen uit Herpen naar de bossen werden vervoerd, dus de reis naar de bossen was al erg spannend!!

Het weer werkte gelukkig erg goed mee, we hebben nagenoeg geen regen gehad en iedereen heeft (volgens ons) optimaal genoten van de tocht. In de tocht waren 5 opdrachten opgenomen:De spelletjes werden enthousiast gespeeld door de kids. Hoe donkerder het werd hoe beter iedereen bij elkaar en bij de leiders bleef. De tocht duurde ongeveer 2 uur en om 11.00 uur arriveerden de eerste groepen weer bij het beginpunt en konden weer terug naar het hoofdveld. Hier was ook weer alles netjes geregeld en stond het eten weer klaar voor de hongerige voetballers.

Op zaterdag stond voor de middag sport en spel op het programma, na de middag moest iedereen 10 spelletjes afwerken die zowel met kracht, snelheid als balcontrole te maken hadden. Althans dat was de bedoeling. Het weer was (weer, zie vorig jaar) de grote spelbreker. Tussen 11.00 en 12.00 uur was er zoveel regen gevallen dat besloten werd om het middagprogramma, hoe jammer ook, te schrappen. De keukentroepen zorgen voor een overheerlijk frietje met frikadellen en om 13.00 uur werd iedereen weer opgehaald door de ouders.

De bekers van de sportmiddag hebben we helaas niet uit kunnen reiken, wel kreeg iedereen nog een vaantje en een hollland cap als herinnering en was het kamp weer afgelopen. Het kamp was goed verlopen, Peter en Wies hebben weer erg goed werk verricht!!! Verder willen we alle vrijwilligers weer bedanken voor de geweldige inzet!!!!

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps