Logo OKSV

Maasland FM Sport: 'OKSV promoveert'

22 mei 2006

Bron: Maasland FM

AMATEURVOETBAL - OKSV komt volgend seizoen uit in de vijfde klasse. De ploeg uit Overlangel won de beslissingwedstrijd in Haren met 2-3 van SBV. De overwinning kwam pas in de blessuretijd tot stand. SBV stond immers, bij het ingaan van de negentigste minuut, op een 2-1 voorsprong. Bij deze stand zou SBV promoveren naar de vijfde klasse.

In de extra tijd kwam de ploeg uit Overlangel echter langszij, door een schitterend afstandsschot. Deze bal verraste de Harense doelman compleet. Bij SBV was de hoop op promotie toen totaal vervlogen. Bij een gelijkspel zou de promotie immers naar de ploeg uit Overlangel gaan. OKSV won de wedstrijd zelfs nog. De ploeg kreeg in het restant van de extra tijd nog een strafschop, welke feilloos werd benut: 2-3

SBV heeft aankomende donderdag, Hemelvaartsdag, nog één kans om naar de vijfde klasse te promoveren. De ploeg uit Haren speelt dan op het veld van SES (Langenboom) een wedstrijd tegen Handel. Voor OKSV is het seizoen voorbij. Deze ploeg kan zich gaan opmaken voor de vijfde klasse.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps