Logo OKSV

Kliksport: 'Wisselende reacties van trainers in de vierde klasse over indeling'

26 jul 2017

l 2017, 7:00 259x gelezen Voetbal


OSS | De indelingen van de competities in het amateurvoetbal zijn een tijdje geleden bekendgemaakt. Wat vinden de trainers van de clubs in de vierde klasse uit ons verspreidingsgebied er eigenlijk van?

In de vierde klasse G zitten vier clubs uit de gemeente Oss: OKSV, SDDL, Ulysses en Herpinia. OKSV-trainer Peter van Orsouw noemt het een leuke indeling met een paar derby's erbij. "Handhaving is onze doelstelling. Het wordt een pittig seizoen en we gaan het gewoon per wedstrijd bekijken." Ook Ulysses-trainer Sander Janssen is tevreden. "Er zitten drie verenigingen in die gepromoveerd zijn: OKSV, Heijen en Ulysses. Handhaving is een mooie uitdaging voor ons. Met tegenstanders als SDDL, Herpinia en OKSV is het voor de toeschouwers en natuurlijk de Megense Donderjagers mooi om een aantal 'derby's' te zien te krijgen. Verder zitten er enkele verenigingen bij die voor mij totaal onbekend zijn, maar dat zullen wij ook voor hen zijn. Ik heb zin om mijn derde jaar in Megen te starten en heb vertrouwen in een mooi seizoen."

Vierde klasse H
In de vierde klasse H keert de Osse derby tussen Cito en FC Schadewijk terug. Laatstgenoemde ploeg zat vorig jaar net als NLC'03 (nu ook in 4H) nog in een andere klasse met vooral clubs uit Gelderland. Trainer Giel van Orsouw: "FC Schadewijk is blij om terug te zijn in Zuid 2. Het aantal echte derby's valt wel wat tegen aangezien Ulysses, SDDL en Herpinia in een andere klasse zijn ingedeeld."

Bron: Kliknieuws

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps