Logo OKSV

Autopuzzeltocht supportersvereniging: Lekker druk, volop actie en beregezellig!!

08 mei 2017

Afgelopen zaterdag was het weer zover: de traditionele autopuzzeltocht van de supportersvereniging. Maar liefst 19 teams (bijna 80 deelnemers!) hadden zich ingeschreven. Nadat er nog gezamenlijk en in alle rust een 'vette bek' was gehaald, ging men de strijd met elkaar aan en moesten een aantal eenvoudige, maar ook lastige en ludieke opdrachten worden uitgevoerd. Zo moest o.a. Sjappie de Beijer worden opgespoord en met hem moest een lied worden gezongen, er moest een oud-trainer van de selectie worden opgespoord, er moest met vreemden een potje dubbel (tennis) worden gespeeld, men moest met een levende kameel/dromedaris op de foto en er moest een bommetje worden gemaakt. Voor deze laatste opdracht zijn mensen in de Maas en de Wetering gesprongenů M.a.w. er werd tot het uiterste gestreden om de felbegeerde bokaal plus de Eeuwige Roem in ontvangst te mogen nemen. Uiteindelijk was het team van Joris vd wijst, Joris van Poppelen, Mark vd Loop en Stan Arts de sterkste. Nadat de prijzen waren verdeeld werd er, volgens goed Langels gebruik, nog lang nageouwehoerd en draaide de bar op volle toeren.

Wat ons betreft is maar weer eens bewezen dat de Autopuzzeltocht een geweldig evenement is. We zijn erg blij met het grote aantal deelnemers, dat maakt het zeer de moeite waard om er tijd en energie in te blijven stoppen. Wat ons betreft zijn ook de wat oudere leden van onze club van harte welkom om deel te nemen. Jong en oud met elkaar samenbrengen vinden we erg belangrijk en daar willen we graag ons best voor blijven doen.

Tenslotte kunnen we nog melden dat er binnen het bestuur een personele verandering heeft plaatsgevonden. Thomas van Summeren is er na 12 jaar mee gestopt. Thomas, nogmaals dank voor je inzet. Joris vd Wijst zal de plaats van Thomas innemen. Wij wensen hem veel plezier!

Bestuur supportersvereniging O.K.S.V.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps