Logo OKSV

Spooktocht supportersvereniging; niet heel erg eng, wel heel erg gezellig!!

31 okt 2016

Op de vraag: "Hoe houd je ruim 60 man van de straat?", weet het bestuur van de supportersvereniging meestal wel een antwoord.

Afgelopen zaterdag hadden zich 7 groepen met deelnemers, 13 spoken en deskundig barpersoneel verzameld in de gezellige 'kroeg' van de familie Meggelaars aan de Dennenlaan in Reek. In eerste instantie om onder het genot van een bakkie (koffie/thee) en een plakkie (cake) even wat moed bij elkaar te sprokkelen om daarna, na het bekijken van een door de legendarische Ketchup Man mogelijk gemaakt griezelfilmpje, de tocht langs 6 posten te maken. 'n Bladblazer, 'n (haperende) kettingzaag, gastoeters, 'n zingende frater in een boom, natte todden die uit de lucht kwamen vallen, een stroboscoop… De deelnemers hadden het soms zwaar te verduren.

Gelukkig was (bijna…) iedereen weer op tijd terug om te genieten van een welverdiend drankje en een hapje. Zoals te doen gebruikelijk wat het erg gezellig en werd er lekker geouwehoerd. En dat betekent dat wij als bestuur wederom met een goed gevoel terugkijken op een gezellige, groen-zwart gekleurde avond.

Deelnemers dank voor jullie deelname, spoken bedankt voor de tomeloze inzet en geduld, barpersoneel dank voor de goeie zorgen, schilder- en klussenbedrijf Overlangel bedankt voor de snacks en tot slot familie Meggelaars bedankt voor de ongelooflijke gastvrijheid.

Op naar de kwisavond van vrijdag 16 december en wellicht gooit de Sint ook nog wat in de één of andere hoek…

Bestuur Supportersvereniging O.K.S.V.[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps