Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport.nl: 'Denissen: 'Veel respect voor Herpinia''

26 sep 2015

HERPEN - SCV'58 reist zondag af naar Herpen voor het treffen met Herpinia. Kliksport noemde het afgelopen zondag een 'vroege topper', maar trainer Jeroen Denissen van de Velpse formatie ziet dat niet zo. "Voor mij is het gewoon een wedstrijd tussen nummer 1 en 2."

Herpinia is na drie wedstrijden nog ongeslagen, SCV'58 volgt met zeven punten uit drie wedstrijden. Denissen: "De komende twee wedstrijden tegen Herpinia en Vorstenbossche Boys zijn voor ons eigenlijk twee mooie testen om te kijken waar we ons mee kunnen meten in de vijfde klasse. En waar we staan. Ik zie in Herpinia, Vorstenbossche Boys en OKSV drie titelkandidaten, dus als wij daar ergens bij in de buurt kunnen komen, is dat voor ons super. Deze klasse is nieuw voor ons zoals dat voor Herpinia ook is. Zij komen van de vierde klasse en het jaar daarvoor hebben ze zelfs nog derde klasse gespeeld. Wij komen van de zesde klasse af. Dus wie in deze favoriet is, mag wel duidelijk zijn volgens mij." Herpinia vergelijkt hij met het FC Uden van een aantal jaar terug. "Gezien hun verleden en de aanwinsten. Ze willen graag weer terug naar het niveau van weleer. En gezien hun resultaten zijn ze daarmee goed op weg. We hebben veel respect voor de tegenstander."

SCV'58 bereikte afgelopen seizoen de nacompetitie in de zesde klasse. Denissen merkt daardoor dat andere clubs de Velpenaren serieuzer nemen dan voorgaande jaren. "Dat is mooi en positief voor SCV'58. Maar we staan met beide benen op de grond en proberen mooi mee te draaien in de vijfde klasse."

Gretigheid
Denissen zag afgelopen zomer Jaimy van Eck en Gijs Schreurs vertrekken. Hiervoor in de plaats kwamen diverse spelers van de A1. "Wekelijks staan er twee tot drie in de basis momenteel. Ook zijn er weer drie langdurige geblesseerden teruggekeerd en daar plukken we nu ook de vruchten van. De trainingsopkomst momenteel met 23-24 man gemiddeld op zowel de dinsdag als de donderdag tekent de gretigheid bij de groep waarin het tweede ook onderdeel is. Iedereen wil graag spelen en dan komt dan deze opkomst alleen ten goede. Dus ik denk dat we dit jaar nog wel wat puntjes gaan pakken en hopelijk kunnen we die lijn zondag doortrekken in Herpen. We gaan er in ieder geval met vertrouwen heen."

Uitslagen vijfde klasse I:
-VCO - OKSV 0-6
-SCV'58 - Achilles Reek 4-0
-MOSA'14 - Vorstenbossche Boys 1-2
-SBV - GVV'57 1-2
-Ulysses - Ruwaard 4-2
-Maaskantse Boys - Herpinia 0-7

Stand vijfde klasse I:
1. Herpinia 3-9
2. SCV'58 3-7
3. Vorstenbossche Boys 2-6
4. OKSV 2-6
5. Ravenstein 2-4
6. SBV 3-4
7. GVV'57 3-4
8. Ulysses 3-3
9. MOSA'14 3-3
10. Maaskantse Boys 3-3
11. Achilles Reek 3-2
12. Ruwaard 3-0
13. VCO 3-0

Programma vijfde klasse I:
-Herpinia - SCV'58
-OKSV - Ravenstein
-Vorstenbossche Boys - Maaskantse Boys
-Ruwaard - SBV
-Achilles Reek - MOSA'14
-GVV'57 – Ulysses

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
15 apr 2024 - 18:00
Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
Meer informatie Meer informatie over: Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
20 apr 2024 - 18:00
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg