Logo OKSV

KlikSport: 'KlikSport: '6D: 'Easy trip' SIOL, topper Holthees''

20 nov 2014

MIDDELAAR - Met een voorpsrong van drie punten op naaste achtervolger Irene maakt SIOL op zondag de korte oversteek over de Maas voor het treffen met Astrantia. In Middelaar lijkt het een kwestie van 'drie punten ophalen' te worden voor SIOL. Interessant is ook de ontmoeting in de subtop tussen OKSV en Achilles Reek.

Het verhaal van SIOL is nagenoeg bekend. De Katwijkers zijn de te kloppen ploeg in de zesde klasse D. Astrantia zal voor een stunt willen zorgen, maar waar de Limburgers vorig seizoen nog een woordje meespraken, is dit seizoen veel kommer en kwel in Middelaar. Acht magere puntjes werden tot op heden bij elkaar gesprokkeld. De ploeg van coach Gerrie Visser verloor onlangs zelfs van hekkensluiter SVS Stevensbeek. Scoren is dit seizoen het probleem voor Astrantia, dat nog maar zevenmaal het vijandelijke doel wist te vinden.

OKSV verbetert
OKSV begon matig aan het seizoen maar Niels Voet heeft zijn ploeg inmiddels aan het voetballen gekregen. Volgende week gaat OKSV op bezoek bij SIOL. Het gat is nu zes punten. Als OKSV nog ambities heeft om zich te mengen in de titelstrijd tussen SIOL, Irene en De Willy's, dan volstaat dus alleen een thuiszege op Achilles. Nummer drie De Willy's wacht een lastig klus bij SCV'58 in Velp.

Programma zesde klasse D:
-Astrantia-SIOL
-Irene-Menos
-OKSV-Achilles Reek
-SCV'58-De Willy's
-SVS Stevensbeek-MOSA'14
-SBV-Elsendorp

Stand zesde klasse D:
1. SIOL 9-23
2. Irene 9-20
3. De Willy's 9-18
4. OKSV 9-17
5. Achilles Reek 9-15
6. SCV'58 9-14
7. Elsendorp 9-13
8. SBV 9-10
9. Menos 9-8
10. Astrantia 9-8
11. MOSA'14 9-4
12. SVS Stevensbeek 9-3

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps