Logo OKSV

Prognoses voor de seniorenwedstrijden van 20 nov 2005 volgens de OKSV Pool

18 nov 2005

Komende zondag staan er weer een paar mooie wedstrijden op het programma bij de senioren van OKSV: twee wedstrijden en één thuiswedstrijd.


OKSV 1
Komende zondag om half drie staat de wedstrijd van de huidige nummer 6 (GVV'57 1) tegen de nummer 10 (OKSV 1) op het programma. Er wordt verwacht dat het voor OKSV 1 een lastige wedstrijd zal gaan worden, omdat de prognoses voor het eerste elftal van OKSV niet heel erg positief zijn.

Meer dan de helft (54,76%) van de OKSV Pool 2005/2006 deelnemers denkt namelijk dat de volle buit in Grave zal blijven. Eén op de acht Langelse bookmakers verwacht een overwinning voor OKSV 1, terwijl 28,57% denkt aan een gelijkspel.

De laatste keer dat OKSV 1 punten heeft gehaald dateert alweer op 25 sep 2005. Het zal niet makkelijk worden, maar de mogelijkheden zitten er wel in. De totale zeven punten die tot nu toe in uitwedstrijden behaald. Het verschil tussen OKSV 1 en GVV'57 1 is toevallig ook zeven punten, waarbij OKSV 1 twee wedstrijden minder heeft uitgevoetbald. Dus wat dat betreft zit het volgens de statistieken wel goed


OKSV 2
Op het Sportpark De Akkeren in Lith staat zondag om 13.00 uur de wedstrijd NLC'03 3 - OKSV 2 op het programma. Het is de wedstrijd tussen de huidige nummer 3 en de rode lantaarn drager. Het verschil in punten tussen de beide teams is maar liefst 18 punten, dus het beloofd een zeer moeilijke wedstrijd gaan worden. Daarnaast heeft het de één na beste verdediging uit deze competitie met maar 12 doelpunten tegen. Zoveel doelpunten heeft OKSV 2 tot nu toe nog niet gescoord... maar wie weet, statistieken zijn ervoor om overtroffen te worden.

Meer dan drie van de vijf Toto deelnemers (61,90%) gaat er dan ook vanuit dat de drie punten voor NLC'03 3 zullen zijn. Terwijl toch nog ruim een kwart (26,19%) positief gestemd is en verwacht dat er na afloop in de Petjes Bar gedronken kan gaan worden op de eerste drie punten van OKSV 2. 11,90% gaat voor een gelijkspel.


OKSV 3
Na een weekendje niet gevoetbald te hebben, omdat de wedstrijd van afgelopen weekend afgelast werd, mag OKSV 3 dit weekend aantreden op eigen veld tegen het vierde van NLC'03.

Op papier moet het geen moeilijke wedstrijd gaan worden voor ons "dèrde". Het is namelijk de wedstrijd van de huidige nummer 6 (OKSV 3) tegen de nummer 11 (NLC'03 4). Het gat in punten tussen de beide teams is 12 punten, waarbij OKSV 3 nog één wedstrijd in te halen heeft.

Ookal lijkt het op papier geen moeilijke wedstrijd, toch hebben de Langelse bookmakers er nog geen éénduidig gevoel over de einduitslag. Een hele kleine meerderheid (47,62%) verwacht toch een overwinning voor OKSV 3, terwijl 45,24% denkt aan een verloren wedstrijd. Het kleinste gedeelte (7,14%) gaat voor een gelijkspel.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps