Logo OKSV

VANDAAG: OKSV Seizoensafsluiting 2013-2014

4 mei 2014

Vandaag organiseert de spelersraad van OKSV i.s.m. het bestuur wederom een gezellige seizoensafsluiting in en om de OKSV kantine. Vanmiddag speelt het eerste om half drie thuis tegen Estria 1 en het tweede om 11.00 tegen Ruwaard 4. Het derde speelt om 12.00 uit tegen Herpinia 5.

Er is weer een loterij met diverse mooie prijzen voor jong en oud. Het rad draait voor de eerste keer rond kwart voor 2 en daarna weer na de wedstrijd van het eerste.

Natuurlijk wordt er weer gestreden om de Eddy Treitel Trofee. Voor de senioren dit jaar iets anders van opzet: leg hem op de stropdas! De jeugd schiet 'als vanouds' op de meeuw. Natuurlijk zijn er weer bekers en eeuwige roem te winnen.

Na de wedstrijd van het eerste en zullen spelers en vrijwilligers worden bedankt en in het zonnetje gezet. Zo zijn er huldigingen voor 'OKSV-er van het jaar', de meest waardevolle speler per elftal en natuurlijk de 'Bart Marijnissen trofee'.

Er wordt gezorgd voor vermaak voor de kinderen via o.a. een springkussen.

Iedereen die OKSV een warm hart toe draagt is van harte welkom! We hopen wederom op een gezellige dag en een massale opkomst!

Spelersraad OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps