Logo OKSV

KlikSport: '5H: Vianen Vooruit de platte kar op?'

25 apr 2014

VIANEN/OVERLANGEL - Vianen Vooruit-trainer Dennis Kroes hoopt dat de redactie van Kliksport hem zondag belt als hij met de selectie op de platte kar staat. De titel is inderdaad een mogelijkheid. Wint Vianen Vooruit van SIOL en laat Heijen op bezoek bij HBV punten liggen, dan is het kampioenschap een feit.

Vianen Vooruit speelt tegen SIOL. Die ploeg verloor afgelopen weekend nog met 1-6 van HBV. Kroes verwacht een overwinning van zijn ploeg. "Normaliter moeten wij gewoon winnen tegen deze ploeg en als we als ploeg elkaar scherp houden dan zal dat ook gebeuren. Maar natuurlijk komt SIOL niet om compleet overlopen te worden en is het toch mijn taak om te zorgen dat iedereen scherp voor de dag komt. Wel houden wij de wedstrijd in Beers nauwlettend in de gaten omdat daar voor ons natuurlijk ook erg grote belangen op het spel staan. We hopen dan ook op een mooi scenario bij HBV en dat zij net als tegen ons volle bak gaan. We hopen dat de schaal omhoog kan, Vianen Vooruit is er klaar voor." Kroes kan tegen SIOL geen beroep doen op de geblesseerden Dennis Jans en Niels Verbiesen, Joris Coenders is nog een twijfelgeval. Wouter van der Wiel is geschorst. "De vervangers staan klaar om gewoon een goed team neer te zetten. Zoals bijvoorbeeld Bart van Dongen zaterdag tegen OKSV liet zien met drie goals." Overigens is Walter Bulkens donderdagavond vader geworden van een zoon.

Degradatie
SIOL is al gedegradeerd, GVV'57 en OKSV gaan uitmaken wie er nog meer degradeert naar de zesde klasse. De Gravenaren zijn na een goede periode op gelijke hoogte gekomen met de mannen uit Overlangel. Zondag komt Gassel op bezoek in Grave. Trainer Jan Harting wil heel graag afscheid nemen met handhaving.

OKSV gaat op bezoek bij Ulysses. OKSV-trainer Niels Voet spreekt over een finale. "In Megen is het erop of eronder. Twee finales spelen we nog. We gaan voor handhaving en we hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren. We gaan als er team voor. De sfeer is gewoon goed, alleen zit het de laatste tijd wat tegen. Vooral in het scoren. Maar we gaan gewoon met veel vertrouwen de twee wedstrijden tegemoet, en nemen PEC Zwolle als voorbeeld.

Programma vijfde klasse H:
-Vianen Vooruit - SIOL
-Ravenstein - Maaskantse Boys
-HBV - Heijen
-GVV'57 - Gassel
-Estria - De Zwaluw
-Ulysses - OKSV

Stand vijfde klasse H:
1. Vianen Vooruit 20-43
2. Heijen 20-40
3. Ravenstein 20-39
4. Estria 20-38
5. De Zwaluw 20-29
6. HBV 20-28
7. Maaskantse Boys 20-26
8. Gassel 20-25
9. Ulysses 20-24
10. OKSV 20-18
11. GVV'57 20-18
12. SIOL 20-8

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps