Voorbeschouwing: OKSV 3 - HVCH 14

53.85% denkt aan een zege voor OKSV 3

13 mrt 2014

De Competitiewedstrijd OKSV 3 - HVCH 14 staat komende zondag, 16 maart 2014, om 11:00 uur op het programma. De confrontatie wordt gespeeld op het Sportpark t Veldje.

Ruim een helft (53.85%) van de Langelse bookmakers gaat voor een victorie van het OKSV-elftal van het derde van. Een klein kwart (23.08%) van de Langelse supporters gaat voor een nederlaag tegen het veertiende van HVCH en een klein kwart (23.08%) van de Overlangelse gokkers gaat voor een remise.

Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd al een keer eerder gespeeld. Dat was op zondag 20 oktober 2013. De uitwedstrijd HVCH 14 - OKSV 3 eindigde toen in een 2-6 overwinning .

Wanneer er gekeken wordt naar de Competitiestand, dan is te zien dat het derde elftal van OKSV boven HVCH's veertiende elftal staat op de huidige ranglijst. OKSV 3 is de trotse koploper van de Competitie, terwijl het veertiende van HVCH op de 8e plek te vinden is. Momenteel is het verschil maar liefst 15 punten, maar OKSV 3 heeft wel 1 wedstrijd minder gespeeld dan het veertiende elftal van HVCH.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van OKSV's derde elftal beter is. OKSV 3 heeft namelijk een doelsaldo van 27, terwijl het HVCH 14-doelsaldo -4 is. Een verschil dus van maar lieft 31 doelpunten .

Aanvallend gezien is het derde van OKSV productiever geweest dan HVCH 14, omdat ze tot nu toe 49 treffers in 15 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 3.27, terwijl het gemiddelde van het veertiende elftal van HVCH 2.06 gescoorde goals per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 16 wedstrijden nog maar 33 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van OKSV's derde elftal beter dan die van HVCH 14, omdat ze tot nu toe 22 doelpunten in 15 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 1.47 treffers per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van het veertiende van HVCH 2.31 tegengoals per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 16 wedstrijden al 37 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 2 - 1