De Zwaluw 1 - OKSV 1

Sportpark Hogehoek

Scheidsrechter: M.J.M. Lange

OKSV

Komende zondag, 9 maart 2014 , wordt er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark Hogehoek voor de Competitieontmoeting De Zwaluw 1 - OKSV 1 onder leiding van fluitist M.J.M. Lange.

Een klein kwart (23.08%) van de Overlangelse gokkers verwacht dat de drie punten in Langelse handen blijft. Ruim een helft (53.85%) van de OKSV supporters gaat voor een verliespartij tegen het eerste elftal van De's Zwaluw elftal en een klein kwart (23.08%) van de Langelse supporters gaat voor een remise.

Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd al een keer eerder gespeeld. Dat was op zondag 22 september 2013. De thuiswedstrijd OKSV 1 - De Zwaluw 1 eindigde toen in een 3-5 verlies, dus OKSV 1 heeft nog iets goed te maken.

Wanneer er gekeken wordt naar de Competitiestand, dan is te zien dat OKSV's eerste elftal onder De Zwaluw 1 staat op de huidige ranglijst. OKSV 1 staat op de 8e plaats, terwijl het eerste van De Zwaluw op de 5e plek te vinden is. Momenteel is het verschil 6 punten.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van het eerste elftal van De Zwaluw beter is. De Zwaluw's eerste elftal heeft een doelsaldo van -2, terwijl het OKSV 1-doelsaldo -7 is. Een verschil dus van 5 treffers .

Aanvallend gezien is De Zwaluw 1 productiever geweest dan OKSV 1, omdat ze tot nu toe 33 doelpunten in 14 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 2.36, terwijl het gemiddelde van het eerste van OKSV 1.71 gescoorde goals per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 14 wedstrijden nog maar 24 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van het eerste elftal van OKSV beter dan die van De Zwaluw's eerste elftal, omdat ze tot nu toe 31 treffers in 14 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 2.21 doelpunten per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van De Zwaluw 1 2.50 tegengoals per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 14 wedstrijden al 35 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 2 - 2