Logo OKSV

Verslag van de smokkeltocht op vrijdag 4 november

7 nov 2005

Voor de derde keer is een smokkeltocht georganiseerd door de supportersclub van OKSV. Het speelveld was deze keer weer in Overlangel, de omgeving was bij de deelnemers dus goed bekend. In totaal deden 22 deelnemers mee aan het spel, voor ons een beetje een tegenvallend aantal liefhebbers aan dit mooie spelletje.

We verdeelden de deelnemers over 4 groepen en de strijd tegen de jagers kon beginnen. Als gastjagers waren Bert Voet en Frank van de Berg aanwezig. De deelnemers moesten 6 opdrachten uitvoeren op door ons uitgezette posten in Overlangel. De locatie van de posten was niet bekend bij de deelnemers, de locaties kregen de deelnemers via SMS berichten. Ook de opdrachten werden met de SMS verstuurd. De opdrachten waren:
Alle opdrachten moesten zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Als extra handicap moesten de groepen 2 heliumballonnen meenemen en heel houden.

Een beetje een tegenvaller was de rekenkunst van onze deelnemers. Zelfs 2 leden van het winnende team in de quizavond (notabene een penningmeester en een leraar) kregen het niet voor elkaar om de wetten van Meneer van Dale juist toe te passen!!! Maar dat hadden ze uiteindelijk ook niet nodig om te winnen.

Er werden weer allerlei listen bedacht door de jagers en de deelnemers om elkaar te misleiden. De avond vloog voorbij maar ik geloof dat de deelnemers aardig moe waren toen zij rond de klok van twaalven de Petjes Bar binnen kwamen. Een groep was duidelijk minder vermoeid, zij leken alleen last te hebben van wagenziekte.

De prestaties van de deelnemers werden door ons beoordeeld en uiteindelijk won de groep met daarin:
Deze groep had de meeste opdrachten het beste uitgevoerd. Detail hierbij is dat ze bij één sms de telefoon op kop hadden gehouden en de coördinaten verkeer hadden gelezen!!! En nu de waarheid : de voorzitter van de supver had bewust de onjuiste coordinaten door gesms't, omdat de betreffende groep wel erg goed was ten opzichte van de rest. Deze groep won de door de Petjes Bar beschikbaar gesteld consumpties en natuurlijk de door ons beschikbaar gestelde eeuwige roem!!

Wij vonden het een erg leuke en geslaagde avond en hopen dat iedereen genoten heeft van deze mooie OKSV avond.

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps