Logo OKSV

Opnieuw winst voor OKSV 3

17 feb 2014

Afgelopen zondag waren de heren van OKSV 3 weer op het veld te bewonderen, namelijk in Uden, om precies te zijn. Zij speelden hier een uitwedstrijd tegen FC de Rakt 5.

Om precies negen uur 's ochtends (met in acht name van het Brabants kwartiertje) was het team gereed om te vertrekken. Om iedereen fatsoenlijk in de auto's mee te krijgen bleek toch nog een behoorlijk meetkundige opgave te zijn zo vroeg in de ochtend. Gelukkig bood het busje van Harold Barten uiteindelijk de oplossing.

In de eerste helft kon geen van beide partijen de balans in hun voordeel doen overslaan. De Rakt kreeg wat meer kansen voorin, maar de spelers van OKSV (gehard door storm, hagel, sneeuw en kou tijdens de trainingssessies) stonden hun mannetje en wisten iedere aanval het hoofd te bieden. De gecombineerde krachten van Jean-Paul, Dirk-jan, Tom en Rogier waren net niet genoeg om de verlossende 0-1 te maken.

In de tweede helft startte OKSV met de wind in de rug. Patrick Kersten had een aantal veranderingen doorgevoerd in de opstelling waardoor Tymon en Martijn, beide actief bij ut twedde, hun kunsten met de bal mochten vertonen. Beide teams hadden zich herpakt na de rust en dat was te merken; de Rakt wist de bal goed rond te tikken en zette af en toe sterke aanvallen op.
Arno Toonen, de keeper van het derde, bleef hier echter kalm onder. Hij was zó zeker van zijn zaak, dat hij meerdere malen buiten het strafschopgebied was te vinden. Hoewel niemand hem zijn verkenningsdrift kwalijk kan nemen, zijn een tegenstander met bal toch wat lastiger te verdedigen zonder keeper.
Arno was hier echter al goed op voorbereid. Door specifieke instructies wisten de goalattributen precies wat er moest gebeuren bij een schot. Na een knap staaltje kaatswerk tussen beide doelpalen bleef het doelsaldo van de Rakt nog steeds steken op nul. In de laatste tien minuten voor de rust wisten Tom en Rogier zelfs door verdediging heen te breken en een doelpunt te maken.

Het is ondertussen bijna een traditie geworden bij het derde dat de leider op bier trakteert bij een overwinning. Volgende week zal een nieuwe poging worden ondernomen om de portemonnee van Patrick Kersten te helpen met afslanken.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps