53.85% denkt aan een overwinning voor OKSV 2

Zondag 1 december 2013 - 10:00 uur

Ruwaard 4 - OKSV 2

Sportpark de Bergsche Hoeve

OKSV

De Competitiewedstrijd Ruwaard 4 - OKSV 2 staat komende zondag, 1 december 2013, om 10:00 uur op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op het Sportpark de Bergsche Hoeve.

Ruim een helft (53.85%) van de Langelse supporters voorspelde een victorie van het tweede elftal van OKSV. Een klein kwart (23.08%) van de Langelse bookmakers gaat voor een verliespartij tegen Ruwaard 4 en een klein kwart (23.08%) van de OKSV supporters gaat voor een gelijkspel.

Wanneer er gekeken wordt naar de Competitiestand, dan is te zien dat OKSV 2 onder Ruwaard's vierde elftal staat op de huidige ranglijst. Het tweede elftal van OKSV staat op de 9e plaats, terwijl het vierde van Ruwaard op de 5e plek te vinden is. Momenteel is het verschil 6 punten.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van Ruwaard 4 beter is. Ruwaard 4 heeft een doelsaldo van 0, terwijl het OKSV 2-doelsaldo -10 is. Een verschil dus van 10 goals .

Aanvallend gezien is Ruwaard's vierde elftal productiever geweest dan het tweede elftal van OKSV, omdat ze tot nu toe 26 treffers in 8 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 3.25, terwijl het gemiddelde van het tweede van OKSV 2.62 gescoorde doelpunten per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 8 wedstrijden nog maar 21 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van Ruwaard 4 beter dan die van OKSV 2, omdat ze tot nu toe 26 goals in 8 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 3.25 treffers per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van OKSV's tweede elftal 3.88 tegendoelpunten per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 8 wedstrijden al 31 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 3 - 2

OKSV 2 succes en zorg dat de drie punten mee naar Overlangel gaan...