Logo OKSV

Verslag van de smokkeltocht op vrijdag 1 november 2013

04 nov 2013

Voor de vierde keer is een smokkeltocht georganiseerd door de supportersclub van OKSV. Het speelveld was deze keer weer in Overlangel, de omgeving was bij de deelnemers dus goed bekend. In totaal deden maar liefst 45 deelnemers mee aan het spel!!!

De deelnemers werden verdeeld over 6 groepen en de strijd tegen de 8 jagers kon beginnen. Als gastjagers waren Wilbert Manders, Jan Reijs (voormalig FD) HARALD Rutten en Rogier van der Linden aanwezig.

De deelnemers moesten 6 opdrachten uitvoeren op door ons uitgezette posten in Overlangel. De locatie van de posten was niet bekend bij de deelnemers, deze kregen de deelnemers via SMS berichten. Ook de opdrachten werden met de SMS verstuurd. De opdrachten waren:Alle opdrachten moesten zo snel mogelijk worden uitgevoerd en als smokkelwaar moesten flesjes met drank worden meegenomen. Als men op weg naar een volgende post werd gespot door een jager kostte dat een flesje drank.

Een beetje een tegenvaller was de rekenkunst van onze deelnemers, men kreeg het niet voor elkaar om de wetten van Meneer van Dale juist toe te passen!!!

Er werden weer allerlei listen bedacht door de jagers en de deelnemers om elkaar te misleiden. Het leek voor de deelnemers zelfs zo te zijn dat zij werden opgewacht door de jagers maar dat werd door de jagers stellig ontkend. Nieuw was wel dat de jagers zelfs gebruik hebben gemaakt van een warmtecamera om de deelnemers te ontdekken!!!

De prestaties van de deelnemers werden door ons beoordeeld en uiteindelijk won de groep met daarin:Wij vonden het een erg leuke en geslaagde avond en hopen dat iedereen genoten heeft van deze mooie OKSV avond.

Bestuur supportersvereniging OKSVAlle foto's

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps