Logo OKSV

KlikSport: 'Beck: 'Verwacht winst voor Ulysses''

26 sep 2013

MEGEN - Zestien goals voor en zeven tegen. In de eerste drie competitiewedstrijden stond Ulysses garant voor spektakel. Komende zondag spelen de Megenaren een heuse topper tegen Ravenstein, de huidige koploper in de vijfde klasse H. De aanvallende middenvelder Niek Beck van Ulysses kijkt uit naar de derby. "Vorig seizoen hebben we Ravenstein geen punt kunnen afpakken, maar ik denk niet dat ze met een gerust hart naar Megen afreizen."

Ulysses werd afgelopen zomer verfrist met enkele versterkingen van buitenaf en een flink aantal jeugdspelers. Beck: "Met deze jongens erbij hebben we een erg sterke groep staan en er is nu concurrentie op elke linie. Dat we nu derde (op doelsaldo) staan had ik eigenlijk niet verwacht. De grote uitslagen die we hebben neergezet waren tegen de enige twee puntloze teams, dat zet de boel wel weer in perspectief." De kracht bij Ulysses ligt voorin. Paul van Lith kwam over van Margriet en dan van de jeugd overgekomen Willem Brouwer debuteert sterk. Het duo scoorde samen met Beck al veertien goals in drie wedstrijden. Beck: "Dit seizoen speel ik op 10 vanwege een blessure van Remy van de Camp. Op deze positie heb ik niet vaak gespeeld en dat was even wennen. Ik ben meer een spits van nature en op 10 wordt er toch wat meer van je verwacht."

Periodetitel
De huidige derde plek van Ulysses geeft de ambitie van de Megenaren aan. "Dit seizoen gaan we voor een periodetitel en moeten we in de top-vijf kunnen eindigen. Het zou mooi zijn als we weer eens een seizoen bovenin mee kunnen draaien. Als we zoveel blijven scoren, dan komen de punten vanzelf." Zondag staat de thuiswedstrijd tegen Ravenstein op het programma. De mannen van trainer Peter van Orsouw staan nog zonder puntenverlies op de eerste plaats. Beck: "Derby's zijn altijd wedstrijden op zich. Als we winnen, gaan we ze voorbij op de ranglijst. Het zal een wedstrijd worden met veel spektakel, maar ik verwacht toch een overwinning voor Ulysses."

Programma vijfde klasse H:
-Ulysses - Ravenstein
-HBV - SIOL
-Vianen Vooruit - OKSV
-Estria - GVV'57
-De Zwaluw - Maaskantse Boys
-Heijen - Gassel

Stand vijfde klasse H:
1. Ravenstein 3-9
2. Maaskantse Boys 3-9
3. Ulysses 3-6
4. Heijen 3-6
5. Vianen Vooruit 3-6
6. Estria 3-6
7. HBV 3-4
8. Gassel 3-3
9. De Zwaluw 3-3
10. OKSV 3-1
11. GVV'57 3-0
12. SIOL 3-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps