Logo OKSV

Eventjes terugblikken... Kampioenschap OKSV t Twdde

12 sep 2013

Zondag 21 april 2013!
Dat zal een datum blijven, die we niet snel meer zullen vergeten. OKSV t Twdde na 25 jaar weer kampioen door een 2-4 overwinning op SDDL 4 en het 3-2 verlies van HVCH 15 bij Berghem Sport 8.

Ondanks dat het toch nog onverwacht kwam die zondag, werd deze knappe teamprestatie uiteraard gevierd met de uitbundige leider Bennie: 'Waar is dat feestje?'. Tijdens de seizoensafsluiting werd het Kampioenschap groots gevierd. Uit handen van onze voorzitter ontvingen we de kampioensschaal, die nu in de OKSV kantine te bezichtigen is. Ook hebben we zelfs de Nieuw Zeelandse krant gehaald en stonden de felicitaties op het Scheveningse Circus Theater. Het seizoen hebben we in juli afgesloten bij leider Willy in de tuin met een feest, dat georganiseerd was door de voorzitster en penningmeester van onze Supporters-vereniging van t Twdde, Gerry en Wendy.

Wie enkele jaren geleden tegen Willy had gezegd dat hij in 2013 met een bus door de dorpen zou rijden, omdat hij met zijn team kampioen is geworden, zou hij meteen op hebben gereageerd: "ben jij wel goed bij je hoofd?" Wie kan ze zich niet herinneren, de jaren van wedstrijden van OKSV 2, waarin ze blij waren dat er een punt werd behaald of zelfs dat er gescoord werd.

Na een moeizame start van de competitie met 2 punten uit vier wedstrijden, werd de victorie-reeks ingezet. Het ene na het andere record werd verbroken. Er werden 18 wedstrijden op rij gewonnen en we stonden met 56 punten bovenaan de standenlijst.

Komend seizoen gaan we voetballen in de vijfde klasse, net als het 1e elftal. Ik heb er zin in om te gaan voetballen tegen teams als Herpinia 4, Ravenstein 3, SDDL 3 en SBV 2. Er zijn enkele spelers van ons, die het derde elftal zijn gaan versterken.

Samen met de overgebleven selectiespelers gaan we er weer een mooi seizoen van proberen te maken, waarbij plezier, teamgeest en respect de belangrijkste kernwoorden zullen zijn en blijven.

Via deze weg wil ik iedereen nogmaals heel erg bedanken voor alle felicitaties en degene die ons hebben gesteund en hebben geholpen bij dit kampioenschap. Vooral onze supporters, sponsoren en iedereen van de club. Het is niet alleen een kampioenschap van OKSV t Twdde, maar zeker ook een kampioenschap van geheel OKSV!

Zondag 21 april 2013, een dag om niet te vergeten!!!

Veel plezier en succes komend seizoen!
Chris Kamps
Aanvoerder OKSV t Twdde

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 2 nieuws :

Meer OKSV 2 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps