Logo OKSV

KlikSport: '5H: Maaskantse Boys start uitstekend'

08 sep 2013

MAREN-KESSEL - Maaskantse Boys is uitstekend begonnen aan de nieuwe competitie. Onder leiding van de nieuwe trainer Loet Donkers werd Estria met 3-0 aan de kant gezet. Het staat daarmee twee achter Heijen, dat met 1-5 te sterk was voor De Zwaluw.

Ravenstein was met 1-3 te sterk voor SIOL. Dat Katwijkse formatie kwam nog wel op voorsprong na een fout van de keeper. Een keepersfout aan de andere kant leverde echter de gelijkmaker op: Giel van Uden profiteerde. Via Niek van Heck (op aangeven van Lucas Brouwer) en Lucas Brouwer (op aangeven van zijn ingevallen broer Ruben) werd het 1-3. Trainer Peter van Orsouw zag voor rust vanwege het slechte veld wel twee spelers uitvallen met een enkelblessure: Max van Houdt en Lars van Kan. Het is onduidelijk of ze volgende week mee kunnen doen tijdens de volgende wedstrijd.

Vianen Vooruit wint
Vianen Vooruit was zondagmiddag met 1-2 te sterk voor GVV'57. De thuisploeg kwam nog wel op voorsprong door Edo Papian. De gasten kwamen echter terug in de wedstrijd, maakten gelijk en wonnen vervolgens door een benutte penalty.

Terecht gelijkspel
OKSV en HBV noemden beiden het 1-1 gelijke spel terecht. Bij de bezoekers opende Jeroen Bardoel de score met een hard schot. Bart Vos was verantwoordelijk voor de gelijkmaker, Niek Selten was de aangever.

Uitslagen vijfde klasse H:
- Maaskantse Boys - Estria 3-0
- Gassel - Ulysses 3-2
- SIOL - Ravenstein 1-3
- GVV'57 - Vianen Vooruit 1-2
- De Zwaluw - Heijen 1-5
- OKSV - HBV 1-1

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Gemaakt door: Chris Kamps