Logo OKSV

Prognoses voor de seniorenwedstrijden van komend weeekend volgens de OKSV Pool

30 sep 2005

Ook voor de 3 seniorenwedstrijden van OKSV in het eerste weekend van de nieuwe maand van dit jaar, oktober 2005, zijn de huidige 42 deelnemers aan de OKSV Pool 2005/2006 erg pessimistisch over de winkansen.

OKSV 1
Ruim twintig procent (21.43%) van de Toto-deelnemers denkt dat OKSV 1 zal gaan winnen komende zondag van Vianen Vooruit 1. Een kleine zestig procent (57.14%) verwacht dat OKSV 1 deze wedstrijd verliezend zal gaan afsluiten tegen de huidige nummer 2 van de competitie. Een gelijkspel zou er ook nog in kunnen zitten volgens 21.43% van de “kenners”.

De statistieken voor deze wedstrijd zijn het eens met het grootste gedeelte van de deelnemers, omdat de laatste keer dat OKSV 1 tegen Vianen Vooruit 1 speelde (9 maart 2003), de wedstrijd ook eindigde in een verlies (2-5). Daarnaast heeft OKSV 1 tot op heden geen enkele punt gehaald in een thuiswedstrijd.
Maar...... OKSV 1 heeft het in zich om komende zondag te laten zien dat deze statistieken enkel maar statistieken zijn en dat “resultaten behaald in het verleden, geen garantie zijn voor de toekomst”.

OKSV 2
De eerste wedstrijd die komende zondag zal worden gespeeld in het prachtige stadion “’t Veldje” is OKSV 2 – Margriet 7. Als je naar de prognose kijkt van de “Langelse Bookmakers”, dan lijkt zowel winst als verlies erin te zitten. 38.10% denkt dat OKSV 2 met drie punten van het veld zal gaan lopen, terwijl 40.48% denkt aan een verlies. Daarnaast denkt 21,43% aan het tweede puntje van deze competitie voor het tweede.

OKSV 2 heeft niets te verliezen deze wedstrijd tegen de huidige nummer 3 van de competitie. Laten we hopen dat 38,10 van de deelnemers gelijk zal krijgen en dat OKSV 2 de eerste 3 punten van de competitie zal gaan halen.

OKSV 3
Dat “ut derde” het dit weekend lastig zal gaan krijgen is volgens de voorspellers van de OKSV Pool een feit. Ze moeten namelijk op bezoek bij de huidige nummer 1 van de competitie, Margriet 8. Het grootste gedeelte (59,52%) denkt aan een overwinning voor Margriet 8, terwijl een kleine dertig procent (28,57%) verwacht dat OKSV 3 het eerste verlies voor Margriet 8 zal gaan bezorgen. Ruim tien procent (11,90%) denkt aan een gelijkspel.

Dat Margriet 8 niet onverslaanbaar is, blijkt wel, dat ze als koploper ook niet alle vier de wedstrijd tot op heden hebben gewonnen. Daarnaast de huidige koploper van de OKSV Pool, Dennis van de Laar, verwacht ook een overwinning voor OKSV 3, dus dan zal het wel goed komen.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps